Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ - ΑΕΛ 0-4.


Απo τα πρωτα κιoλας λεπτα φανηκε οτι η Λαρισα οτι εiχε την εμπειρiα και την ποιoτητα eτσι ωστε να φτασει στην νiκη με αυτo το σκορ.



Το συγκρότημα του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου ήταν αυτό που από την αρχή του αγώνα είχε τον έλεγχο του αγώνα και μόλις στο 6΄ δημιουργήσε την πρώτη καλή ευκαιρία στό παιχνίδι.Σέντρα του Καρανίκα, κεφαλιά του Στεφανίδη με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Καστανίδη. Από το σημείο εκείνο κι έπειτα οι Θεσσαλοί συνέχισαν να είναι καλύτεροι και στο 21΄ έχασαν τη δεύτερη τους καλή ευκαιρία στο ματς με τον Παπαϊωάννου να βρίκσεται ανενόχλητος μέσα στην αντίπαλη περιοχή, το σουτ του όμως κόντραρε στα σώματα.

Αυτό το οποίο δεν μπόρεσαν να πετύχουν στις δύο προηγούμενες ευκαιρίες τους οι «βυσσινί»,το πέτυχαν ενέα λεπτά μετά με τον Πατινιώτη να πασάρει στον Παπαϊωάννου και ο τελευταίος με σουτ παραβιάσε την εστία των γηπεδούχων.

Οι φιλοξενούμενοι παρά το υπέρ τους αποτέλεσμα συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό επιζητώντας ακόμα ένα γκολ το σουτ όμως του Πλιάγκα στο 38΄ πέρασε μόλις άουτ από το κάθετο δοκάρι στην τελευταία αξιόλογη φάση του πρώτου μέρους.
Η πρώτη καλή ευκαιριά του β΄ μέρους ανήκει στους γηπεδούχους, όταν στο 46΄ ο Μίλτος Σαπάνης βρέθηκε τέτ α τετ με τον Σικαλιά το πλασέ του όμως έφυγε πολύ άουτ.
Αυτό το οποίο δεν μπόρεσαν να κάνουν οι παίκτες του Ηλία Σαπάνη το πέτυχαν αυτοί του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου στο 58΄ με τον Νεμπεγλέρα. Ο αρχηγός της «Βασίλισσας του Κάμπου» έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια του Πατινιώτη, με σουτ που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων κι αφού η μπάλα έσκασε άουτ έκανε το 0-3 έπειτα και από υπόδειξη του διαιτητή Παπαργυρίου ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή.
Μετά και την επίτευξη του τρίτου τέρματος οι γηπεδούχοι όπως ήταν λογικό πέταξαν λευκή πετσέτα, κάτι που έδωσε τη δυνατότητα στην ΑΕΛ να πετύχει ακόμα ένα τέρμα στο 70΄ με τον Στεφανίδη να γυρίζει την μπάλα και τον Πλιάγκα σε άδεια εστία να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Τα γκολ: Παπαιωάνου 30',Στεφανίδης 35',Νεμπεγλέρας 59',Πλιάγκας 70'


Οι Συνθέσεις

ΑΕΛ (Κωνσταντίνος Παναγόπουλος): Σικαλιάς, Καρανίκας, Μήτσης, Ρούσσης (75′ Βοσκόπουλος), Σιάκκας, Κυριακίδης, Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας, Πατινιώτης (68′ Κόιτς), Παπαϊωάννου (68′ Τζουμάκης), Στεφανίδης.
Δόξα Πενταλόφου (Ηλίας Σαπάνης): Καστανίδης, Σείζης, Γαβριηλίδης (47′ Σαραμουρλής), Δαλκίδης, Σαπάνης Γ., Ταϊρης, Σαπάνης Μ., Γκρίλλας, Βακουφάρης (65′ Σκέντο), Αραμπατζούδης, Σταμπουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου