Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Κεραυνός Θεσπρωτικού – Δόξα Πενταλόφου 1-3

Με μια αρκετά καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Δόξα Πενταλόφου στο Θεσπρωτικό, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. 

Η Δόξα κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο του παιχνιδιού, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μίλτου Σαπάνη δημιουργήθηκε μια ανατάραχη στην περιοχή του Θεσπρωτικού και ο Δαλκίδης με κοντινό σουτ έκανε το 0-1. Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 63’ με μακρινό σουτ του Κούση για το 1-1. Από εκείνο το σημείο και μετά η Δόξα ανέβασε ρυθμούς και προσπάθησε να πετύχει και άλλο τέρμα, έτσι ώστε να πάρει τους 3 πόντους. Οι προσπάθειες της καρποφόρησαν και στο 85΄ λεπτό,ο Μίλτος Σαπάνης με πλασέ από το ύψος της περιοχης έκανε το 1-2. Ένώ στο 90+2’ σε αντεπίθεση της Δόξας Πενταλόφου και μετά από ασίστ του Αραμπατζούδη,ο Φλαρούντζος διαμόρφωσε το τελικό 1-3. Στο 86’ ο Βακουφάρης αποβλήθηκε.

Κεραυνός Θεσπρωτικού (Βαγγέλης Φίτζος): Ντούκα, Κωστακιώτης, Φαρμάκης, Ρακόπουλος, Μπουρδούβαλης, Γατσέλος, Λάππας (71’ Τούσκας), Κούσης, Σιδηρόπουλος, Στέκας (64’ Τάπρατζης), Κολιός Γ. (67’ Κολιός Π).
Δόξα Πενταλόφου (Ηλίας Σαπάνης): Καστανίδης, Σαραμουρλής, Γαβριηλήδης, Δαλκίδης, Σαπάνης Ι., Ταΐρης (89’ Skendo), Ivanov, Σταμπουλής (75’ Φλαρούντζος), Βακουφάρης, Σαπάνης Μ. Γκρίλλας (67’ Αραμπατζούδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου