Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

AO ΚΑΣΤΩΡ - ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 2-3


Ένα συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Κάστορα. Στο πρώτο ημίχρονο η Δόξα κυριαρχούσε σε όλους τους τομείς. Αφού εκτός από το γκολ που πέτυχε στο 10´ λεπτό με τον Μίλτο Σαπάνη, είχε και δοκάρι τρία λεπτά αργότερα με τον Σταμπουλή. Και στο 42´ λεπτό μετά από αουτ του Μίλτου Σαπάνη και ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα,ο Σαπάνης Γιάννης προσπάθησε με κοντινή προβολή να πετύχει το τέρμα αλλά οι αμυντικοί έδιωξαν την μπάλα πάνω στην γραμμή. Ωστόσο η Δόξα στο δεύτερο ημίχρονο δε μπήκε με τον ίδιο ρυθμό. Καθώς στο 6´ λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου ο Κάστορας με γκολ του Μπακιρτζή ισοφάρισε  και στο 66´ προηγήθηκε  με γκολ του Τάσιου. Ωστόσο η Δόξα είχε τα ψυχικά αποθέματα και γύρισε το παιχνίδι με δύο γκολ του Βακουφάρη στο 73´ και στο 83´.

ΚΑΣΤΩΡ: Κοσμίδης, Γκούρλιας, Τράντας, Μπακιρτζής, Μήνος, Τσούκλης, Τζιώτζης, (46´ Μαντζάνας), Ιωαννίδης, Αντωνιάδης, Καλύβας, Τάσιος (66´ Παπαθανασίου)

ΔΟΞΑ: Καστανίδης, Σείζης, Σαραμουρλής( 67´ Γκρίλλας), Δαλκίδης, Σαπάνης Ι. Ταΐρης (89´ Skendo) Σαπάνης Μ., Σταμπουλής,Βακουφάρης, Αραμπατζούδης, Τούσιας(46´ Γαβριηλίδης)






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου