Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Δόξα Πενταλόφου-Εθνικός Φιλιππιάδας 0-1



Ήττα σοκ στο 86' είχαμε στο Πεντάλοφο με τη Δόξα να χάνει ένα ματς που άξιζε να πάρει έστω και το βαθμό από τον Εθνικό Φιλιππιάδας αλλά το αποτέλεσμα τελικά ήταν να γνωρίσει την ήττα με 0-1.


Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα δεν υπήρχαν σπουδαίες φάσεις καθώς το παιχνίδι ήταν παιχνίδι κέντρου και πολύ δύσκολα οι δυο ομάδες έφταναν στις αντίπαλες εστίες.Η έναρξη του  δευτέρου ημιχρόνου βρίσκει την Δόξα να επιβάλει τον ρυθμό της και να φτάνει με αξιώσεις μπροστά στην εστία του Καλομοίρη με δυο πάρα πολύ καλές ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο γκολ αλλά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε.Αρχικά στο 69' φάτσα με την εστία(ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!),ο Σταμπουλής δεν μπόρεσε να πλασάρει στην εστία του Καλομοίρη αφού τελευταία στιγμή πετάχτηκε ξαφνικά ένας παίκτης του Εθνικού και έδιωξε μπάλα.


Πέντε λεπτά αργότερα είχε και δεύτερη χαμένη ευκαιρία η Δόξα καθώς ένα σουτ του Φλαρούντζου πέρασε λίγο αουτ από την εστία του Καλομοίρη.


Σε αντεπίθεση όμως ο Εθνικός κερδίζει φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή.Την εκτελέση του φάουλ την ανέλαβε ο Γεωργίου με αποτέλεσμα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της Δόξας κάνοντας το 0-1 στο 86'.

ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ: Καστανίδης, Σεΐζης, Γαβριηλίδης, Καραφυλίδης, Σαπάνης Ι., Ταΐρης, Γκρίλλας (46΄ Φλαρούντζος), Σταμπουλής (90' Γραικός),Βακούφαρης (80' Πουμπουρίδης), Νάσης, Σαπάνης Μ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ: Καλομοίρης, Σιαπέρας, Θεοδώρου, Μπάκας, Τσιφλίδης, Δάρδας, Γιαννούλης (80' Μπεζεβέγκης), Σαπανίδης, Παναγιωτόπουλος, Γεωργίου (90' Γιωργαράς), Τσακανίκας.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ:www.kampaniasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου