Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 1-3



Άλλη μια μεγάλη νίκη πραγματοποίησε η Δόξα Πενταλόφου στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας απέναντι στον Θεσπρωτό.Με την έναρξη του παιχνιδιού η ομάδα του Θεσπρωτού μπήκε πολύ πιο δυνατά και αποφασιστικά από τη Δόξα Πενταλόφου και μόλις στο 15' κατάφερε να προηγηθεί με 0-1 με σκορερ τον Παππά.Αυτή η δυναμηκότητα όμως κράτησε μέχρι και το 20ο λεπτό, καθώς η Δόξα Πενταλόφου άρχιζε σιγά-σιγά να ανεβάζει στροφές και στο 31' έφερε το ματς στα ίσια μέτα από κορνερ που εκτέλεσε ο Ιβάνοφ, με κεφαλιά ο Μίλτος Σαπάνης έκανε το 1-1.Με αυτό το σκορ έκλεισε το πρώτο ημίχρονο.Στο δεύτερο μέρος η Δόξα δεν παρέδωσε τα όπλα και μόλις στο 50' έκανε την ολική ανατροπή στο παιχνίδι, όταν μετά από κάθετη πάσα του Σταμπουλή, ο Φλαρούτζος με πλασέ έγραψε το 1-2 για τη Δόξα.Η μαχητικότητα της Δόξας δε σταμάτησε εκει και στο 93' έφερε τρίτο τέρμα με τον Βακουφάρη να διαμορφώνει το τελικό 1-3. 

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Παναγιώτης Χατζηπέτρου): Πάντος, Βαρτζιώτης, Σταυρίδης, Σιάννης, Μώκος, Παππάς Σ. (65ʼ Γκόλιας), Παππάς Δ., Ντόκος, Μπούρμπος, Μητσέλος Α. (79ʼ Σουλιώτης), Μητσέλος Σ. (85ʼ Καλέσης).

ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ (Ηλίας Σαπάνης): Πλάνος, Σεϊζης, Γαβριηλίδης, Καραφιλλίδης, Σαπάνης Μ. (90' Skendo), Ταϊρης, Ιβάνοφ, Σταμπουλής, Φλαρούτζος (83' Σαραμουρλής), Νάσης (64' Βακουφάρης), Γραικός. 

Δείτε τις φάσεις και τα γκολ του αγώνα: 


ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ:www.thesprotiaball.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου