Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 2-1



Σημαντική νίκη πέτυχε η Δόξα Πενταλόφου απέναντι στον Κεραυνό Θεσπρωτικού με σκορ 2-1.Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τη Δόξα, η οποία έχασε αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, κάτι το οποίο πραγματοποίησε στο 20ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Νάση, κάνοντας το 1-0.


Από εκείνο το λεπτό και μετά χάθηκαν ακόμη δυο ευκαιρίες για τη Δόξα, όταν οι δύο σέντρες που έβγαλε ο Σταμπουλής στο 25' και 31', πέρασαν ανεκμετάλλευτες.Σκορ ημιχρόνου 1-0 με την Δόξα να αφήνει καλές εντυπώσεις.


Στο δεύτερο ημίχρονο, και συγκεκριμένα στο 66' η Δόξα Πενταλόφου διπλασίασε τα τέρματα της, με σκορερ και πάλι τον Νάση, όταν ο ίδιος εκμεταλλέυτηκε την ασθενή απόκρουση του Φίλια από το σουτ του Σταμπουλή, με αποτέλεσμα να κάνει το 2-0 για την Δόξα.


Οι φιλοξενούμενοι όμως αντέδρασαν άμεσα και δύο λεπτά αργότερα, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ντούσκας από κοντά έκανε το 2-1 για την ομάδα του Κεραυνού.Στη συνέχεια η Δόξα προσπάθησε να πετύχει και τρίτο γκολ, με τον Βακουφάρη και τον Φλαρούντζο να χάνουν πάρα πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ.Οι παίκτες του Κεραυνού πάλεψαν για ένα δεύτερο τέρμα με κάποιες φάσεις, αλλά χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα.Τελικό αποτέλεσμα 2-1.

Δόξα Πενταλόφου (Ηλίας Σαπάνης): Πλάνος, Σεΐζης, Γαβριηλίδης (90+2’ Τούσιας), Καραφυλλίδης, Δαλκίδης, Σαραμουρλής, Σταμπουλής, Ιβάνοφ (76’ Φλαρούντζος), Βακουφάρης (89’ Χαλαζιάς), Νάσης, Ταΐρης
Κεραυνός Θεσπρωτικού (Βαγγέλης Φίντζος): Φίλιας, Πάσχος (88’ Πανούσης), Κούσης Σ., Κωστακιώτης, Τζιάκος (20’ Ντούσκας), Κολιός, Κούσης Στ., Αντωνίου, Σιδηρόπουλος (54’ Δήμος), Νικολάου, Κατσαρός
Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης:


ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ:www.kampaniasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου