Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΑΕΛ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 3-1



Οι «βυσσινί» για ένα ακόμη παιχνίδι δεν εντυπωσίασαν με την εμφάνισή τους, αλλά είχαν την ουσία και έκαμψαν την αντίσταση της μαχητικής Δόξας, χάρη στον... εκτελεστή Νέστορα Στεφανίδη.Η ΑΕΛ μπήκε δυνατά στο ματς και είχε ευκαιρίες να προηγηθεί, αλλά δεν τις αξιοποίησε. Στο 7’ όμως ο Στεφανίδης ανατράπηκε από τον Γκραικό και ο διαιτητής καταλόγισε την παράβαση. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος και έκανε το 1-0. 

H Δόξα ισορρόπησε το παιχνίδι και στο 21’ ο Ιβάνοφ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Σταμπουλής με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.Αμέσως μετά έξι λεπτά αργότερα στο 28' λίγο έλειψε να γίνει και το 1-2, καθώς έγινε τραγικό λάθος μεταξύ του Καρανίκα και του Καρακούτση.Μετά το ημίωρο, οι «βυσσινί» βρήκαν και πάλι τα πατήματά τους και πίεζαν για το δεύτερο γκολ. Μετά από αρκετές χαμένες ευκαιρίες, η ΑΕΛ κέρδισε νέο πέναλτι στο 71’, με τον Γραικό να ανατρέπει τον Γκούρτσα. Ο Στεφανίδης εκτέλεσε και πάλι την εσχάτη των ποινών, κάνοντας έτσι το 2-1.Στο 90+4’ ο Στεφανίδης έκανε το χατ τρικ με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
ΑΕΛ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Καρακούτσης, Καρανίκας, Μήτσης, Σιάκκας, Ρούσσης, Νεμπεγλέρας, Πατινιώτης, Σαββίδης (58’ Μπουσινάκης), Στεφανίδης, Γκούρτσας (83’ Αραμπατζής), Καρακατσάνης (77’  Κουλίδης)
Δόξα Πενταλόφου (Μάρκος Τάϊρης): Καστανίδης, Σεΐζης (84’ λτρ Πουμπουρίδης), Γαβριηλίδης, Καραφυλλίδης, Γραικός, Σαραμουρλής, Σταμπουλής, Σκέντο, Βακουφάρης (65’ Νάσης), Ιβάνοφ, Φλαρούντζος (72’ Τούσιας)
Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Δηλώσεις Παναγιώτη Τζαναβάρα και του Μάρκου Ταΐρη:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου