Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Γ' Εθνική: Επιμένουν στην αναστολή της αναδιάρθρωσης οι ομάδες



Αποφασισμένες θα συνεχίσουν τις πιέσεις για να μην ισχύσει η αναδιάρθρωση στη Γ' Εθνική τη νέα σεζόν είναι οι ομάδες, παρά τις εξηγήσεις του Μιχάλη Τζανόπουλου, ότι δεν γίνεται να αλλάξει η προκήρυξη.
Μάλιστα, σε ανακοίνωσή τους τονίζουν πως θα συνεχίσουν την προσπάθειά τους, ζητώντας συνάντηση με την ηγεσία της ΕΠΟ, ενώ θα ασκήσουν πιέσεις και μέσω ΕΠΣ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΟ η συνάντηση της συντονιστικής επιτροπής των ομάδων της Γ’ Εθνικής με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής κ. Τζανόπουλο, όπου συζητήθηκε διεξοδικά το αίτημα των σωματείων για αναδιάρθρωση της κατηγορίας.  Στην εποικοδομητική και σε βάθος συζήτηση που διήρκεσε σχεδόν μιάμιση ώρα, οι εκπρόσωποι των σωματείων εξέθεσαν γραπτώς και προφορικά στον κ. Τζανόπουλο τα αιτήματα και τις προτάσεις τους για τη διοργάνωση και διεμήνυσαν ότι θα επιμείνουν διεκδικώντας την δικαίωση τους μέχρι τέλους. Η συντονιστική επιτροπή κατέθεσε επίσης αίτημα για συνάντηση με το Προεδρείο της ΕΠΟ το συντομότερο δυνατόν, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ζητηθεί και η εγγραφή στήριξη των προτάσεων των σωματείων από τις κατά τόπους Ποδοσφαιρικές Ενώσεις (ΕΠΣ). Στην συνάντηση παραβρεθήκαν εκπρόσωποι των συλλόγων Αιγάλεω, Προοδευτική, Χαλκίδα, Μεσσηνιακός, Περαμαϊκός και Ερμής Ζωνιανών, ενώ έχουν ήδη αποστείλει την έγγραφη συναίνεση και συμπαράσταση τους τα σωματεία: Κόρινθος, Νάουσα, Καστοριά, Δόξα Βύρωνα, Κιλκισιακος, Μεσολόγγι, Α.Ο. Καρδίτσα, Αχιλλέας Δομοκού, Κάστωρ, Ατρόμητος Αχαΐας, Άγιος Θωμάς, Ρουβάς, Ορφέας Ελευθερούπολης, Πυρσός Γρεβενών, Οδυσσέας Κορδελιού, Πεύκη, Εθνικός Σιδηροκάστρου, Κεραυνός Θεσπρωτικού, Διγενής Λακκώματος, Π.Ο. Μουδανιών, Νέστος Χρυσούπολης, Μαχητής Τερψιθεας, ΠΑΟ Βάρδας, Δόξα Πετρούσας, Δόξα Πενταλοφου. Η δυναμική αυτής της κίνησης εκτείνεται πλέον  σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας, ενώ αναμένεται να συνταθούν με αυτήν και άλλα σωματεία τις αμέσως προσεχείς ημέρες. Τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής εκφράζουν την αισιοδοξία τους για την θετική έκβαση αυτής της προσπάθειας προκειμένου να παραμείνει ζωντανό τα ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ως ο κύριος  αιμοδότης του ελληνικού ποδοσφαίρου και δηλώνουν αποφασισμένοι να πιέσουν προς κάθε κατεύθυνση για την δικαίωση τους.  
Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου