Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Ηλίας Σαπάνης στο «Μ»: «Ματς δίχως αύριο»



Για έναν αγώνα πραγματικό τελικό προετοιμάζεται η Δόξα Πενταλόφου, η οποία την Κυριακή θα υποδεχθεί τον Οδυσσέα Κορδελιού και μόνο με νίκη θα μπορεί να διατηρεί ρεαλιστικές ελπίδες για την παραμονή της στην κατηγορία. 

Ο τεχνικός της ομάδας Ηλίας Σαπάνης έδωσε το στίγμα της αναμέτρησης που ακολουθεί μιλώντας στο «Μ», παραθέτοντας, παράλληλα, και το σχόλιό του για τον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής στα Γρεβενά. «Παρά το γεγονός πως παίζαμε με δέκα παίκτες σχεδόν από την αρχή του παιχνιδιού περιορίσαμε τον αντίπαλο, ο οποίος δεν μας απείλησε πέραν μιας ευκαιρίας στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ταυτόχρονα είχαμε και ευκαιρίες από την πλευρά μας για να πάρουμε τη νίκη. Θεωρώ πως αν παίζαμε 11 κόντρα σε 11 θα κερδίζαμε», τόνισε ο Ηλίας Σαπάνης, προσθέτοντας όσον αφορά και για τον αγώνα κόντρα στο Κορδελιό:

«Χωρίς τη νίκη δεν υπάρχει αύριο για μας. Προετοιμαζόμαστε όλη την εβδομάδα για τον αγώνα, τα παιδιά είναι απολύτως συνειδητοποιημένα για την κρισιμότητα της κατάστασης και παρά το γεγονός πως θα λείψουν σημαντικές μονάδες όπως ο Μίλτος Σαπάνης και ο Ταΐρης είμαι σίγουρος πως όσοι αγωνιστούν θα κάνουν το καθήκον τους για να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο μας». 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία κυλά χωρίς προβλήματα αφού πέραν των τιμωρημένων Μίλτου Σαπάνη και Ταΐρη, όλοι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην διάθεση του Ηλία Σαπάνη.


ΠΗΓΗ:Metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου