Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:Νέα επιστολή στον Ανδριανό



Νέα συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού ζητά η συντονιστική επιτροπή της Γ' Εθνικής για το θέμα της αναδιάρθρωσης.

Η Συντονιστικη Επιτροπη των ομαδων της Γ' Εθνικης απεστειλε σημερα το πρωι επιστολη στον Υφυπουργο Αθλητισμου κ. Ανδριανο με την οποια ζηταει εκ νεου συναντηση μαζι του, προκειμενου να αποσαφηνιστει η σταση της Πολιτειας σχετικα με το αιτημα των ομαδων για παγωμα της αναδιαρθρωσης. Η αγωνια των συλλογων εχει φτασει στο κατακορυφο και πλεον περιθωρια δεν υπαρχουν για κωλυσιεργιες...
H επιστολή αναφέρει:
ΑΘΗΝΑ 11/6/2014
ΠΡΟΣ: ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ κ. ΑΝΔΡΙΑΝΟ
Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,
Αφού σας συγχαρούμε για την παραμονή σας στην θέση του Υφυπουργού Αθλητισμού, θα επιθυμούσαμε μια εκ νέου συνάντηση μαζί σας για το θέμα της αναδιάρθρωσης της Γ' Εθνικής. Και οι 36 ομάδες ανά το πανελλήνιο που στηρίζουν το συγκεκριμένο αίτημα, καθημερινά μας το ζητούν επιτακτικά έχοντας αγωνία και μαζί πολλές ελπίδες για το μέλλον τους. Όταν ο Πρωθυπουργός κ. Σαμαράς, μιλάει συνεχώς για ανάκαμψη και για το τέλος των μνημονίων, είναι εντελώς άδικο στο ποδόσφαιρο να εφαρμόζεται νέο μνημόνιο, που το οδηγεί σε αφανισμό και πόσο μάλλον όταν πρόκειται για το ερασιτεχνικό. Ο καθένας καταλαβαίνει τι σημαίνει αφανισμός του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Επιπλέον στην συνάντηση μας θα σας προσκομίσουμε στοιχεία που να αποδεικνύουν τα προαναφερόμενα που τεκμηριώνουν τις απόψεις μας.

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ)
ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ)
ΓΙΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΤΘΑΙΟΣ (ΑΠΟ ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ)
ΜΑΔΑΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΑΟ ΧΑΛΚΙΔΑ)
ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ: ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ, ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΝΑΟΥΣΑ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ, ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, ΑΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ, ΡΟΥΒΑΣ, ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ, ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΟΜΟΚΟΥ, ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ, ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΧΑΙΑΣ, ΚΑΣΤΩΡ, ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ, ΠΕΥΚΗ, ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ, ΠΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ, ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ, ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ, ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ, ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ, ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ, ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ, ΙΑΛΥΣΟΣ ΡΟΔΟΥ, ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ, ΑΙΑΝΤΑΣ ΣΥΡΟΥ, ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου