Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

ΕΠΣΜ:Τι ισχύει στα πρωταθλήματα



Α1' Κατηγορία
Δύο ομάδες υποβιβάζονται απευθείας και τέσσερις μέσω των πλέι άουτ.Στα πλέι άουτ θα παίξουν 10-17, 11-16, 12-15, 13-14 με τους γηπεδούχους να έχουν δύο ευκαιρίες. (εφόσον υπάρχουν 19 ομάδες)
Στα πλέι οφ θα παίξουν 3-4 σε αγώνα νοκ άουτ και στον τελικό των πλέι οφ ο δεύτερος που έχει δύο ευκαιρίες με τον νικητή της πρώτης φάσης.
Ουδέτερη ζώνη είναι οι ομάδες από την 5η θέση μέχρι την 9η θέση.
Αν τα δεδομένα αλλάξουν στην Α1 και ανάλογα με τον αριθμό των ομάδων που θα δηλώσουν συμμετοχή ανά κατηγορία, θα υπάρξουν οι αναγκαίες τροποποιήσεις.
Το ίδιο ισχύει και για τις υπόλοιπες κατηγορίες.
Α' Κατηγορία
Θα γίνουν τέσσερις όμιλοι με τον τέταρτο της περιοχής Λαγκαδά πιθανότατα θα έχει λιγότερες ομάδες. Ανεβαίνουν απευθείας οι πρώτοι. Στα πλέι οφ θα παίξουν 36 και 4-5 σε αγώνες νοκ άουτ. Στη β” φάση οι νικητές με γηπεδούχους αυτούς που τερμάτισαν πιο ψηλά σε αγώνες νοκ άουτ και στην τρίτη φάση ο δεύτερος που έχει δύο ευκαιρίες με τον νικητή της β” φάσης.
Στην τέταρτη και τελευταία φάση θα γίνει κλήρωση μεταξύ ίων νικητών των πλέι οφ των τεσσάρων ομίλων και θα γίνουν δύο παιχνίδια σε ουδέτερα γήπεδα όπου οι δύο νικητές ανεβαίνουν στην Α1.
Ανεβαίνουν δηλαδή στην Α1 έξι ομάδες και πέφτουν από την Α1 έξι ομάδες.
Υποβιβασμός από Α” κατηγορία: Στους τρεις πρώτους ομίλους θα πέσουν τρεις ομάδες συνολικά. Evas υποβιβάζεται απευθείας και δύο μέσω των πλέι άουτ.
Σε όμιλο 15 ομάδων θα παίξουν στα πλέι άουτ 11-14 και 1213 με τους γηπεδούχους να έχουν δύο ευκαιρίες. Από τον όμιλο του Λαγκαδά θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των ομάδων που θα πάρουν μέρος σε αυτό τον όμιλο.
 Β' Κατηγορία
Θα υπάρξουν πέντε όμιλοι των 15 ομάδων. Ανεβαίνουν οι δύο πρώτοι απευθείας από κάθε όμιλο. Από κει και πέρα θα ανεβεί ακόμη μια ομάδα από την περιοχή Λαγκαδά ως ένα μ πόνους ενίσχυσης της περιοχής Λαγκαδά-Βόλβης επειδή τα τελευταία χρόνια πολλές ομάδες της περιοχής δεν δηλώνουν συμμετοχή για να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον στην περιοχή και ακόμη δύο συνολικά τριταθλητές από τους τέσσερις υπόλοιπους ομίλους. Δηλαδή συνολικά θα ανεβούν 13 ομάδες.
Συγκεκριμένα θα παίξουν πλέι οφ 4-7 και 5-6 σε αγώνες νοκ άουτ.
Στη β” φάση οι νικητές της πρώτης φάσης με γηπεδούχο αυτόν που τερμάτισε πιο ψηλά σε αγώνα νοκ άουτ και στην τρίτη φάση ο τρίτος που έχει δύο ευκαιρίες με τον ΝΙΚΗΤΉΣ της β” φάσης.
Ο τριταθλητής του πέμπτου ομίλου ανεβαίνει στην Α” κατηγορία. Για τους υπόλοιπους τέσσερις νικητές των πλέι οφ των τεσσάρων πρώτων ομίλων θα γίνει κλήρωση και θα γίνουν δύο αγώνες σε ουδέτερα γήπεδα και οι δύο νικητές ανεβαίνουν στην α” κατηγορία.
Υποβιβασμός: Δεν υποβιβάζεται κανείς απευθείας, θα παίξει 14-15 με τον γηπεδούχο να έχει δύο ευκαιρίες. Συνολικά μια ομάδα από κάθε όμιλο θα υποβιβαστεί στη γ” κατηγορία.
 Γ' Κατηγορία
Ανεβαίνουν δύο ομάδες απευθείας και ένας μέσω των πλέι οφ. θα παίξουν 45 σε αγώνα νοκ άουτ και στη συνέχεια ο τρίτος που έχει δύο ευκαιρίες με τον νικητής της πρώτης θέσης για την άνοδο. Συνολικά τρεις ομάδες από κάθε όμιλο θα ανεβούν στην Β” κατηγορία.
Οι ομάδες της Γ” κατηγορίας συνολικά θα είναι 45 με 50.

Πηγή: Σπορ του Βορρά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου