Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΙΝΔΟΥ 2-1



Σ' ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο σήμερα στον Πεντάλοφο η Δόξα επικράτησε με 2-1 επί της Ομόνοιας Σίνδου, παίρνοντας μεγάλη βαθμολογική ανάσα καθώς είχε να κερδίσει από την 10η αγωνιστική.Στο πρώτο ημίχρονο, η Δόξα είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και την κατοχή της μπάλας αλλά οι φιλοξενούμενοι με επικίνδυνες αντεπιθέσεις προσπαθούσαν να παραβιάσουν την εστία του Φωτόπουλου.Στο 27' δυνατό σουτ του Ανέστη Παναγιώτι της Ομόνοιας απέκρουσε δύσκολα ο Φωτόπουλος, η φάση συνεχίστηκε με τελικό αποδέκτη τον Σπαχή από τα δύο μέτρα να μην μπορεί να σκοράρει.Στο 32' μεγάλη ευκαιρία για την Δόξα όταν το σουτ του Ιβάνοφ απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Σίνδου.Ο Αραμπάτζουδης εκτελεί το κόρνερ από τα δεξιά και ο Γιάννης Σαπάνης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την Δόξα 1-0.Πέντε λεπτά αργότερα η Ομόνοια κέρδισε πέναλτι καθώς ο Φωτόπουλος ανέτρεψε τον Ταταρίδη. Ο Τυροβούζης ανέλαβε την εκτέλεση του και από τα έντεκα μέτρα ισοφάρισε σε 1-1 για την Ομόνοια Σίνδου.Στο 44' μεγάλη ευκαιρία για την Δόξα να πάρει και πάλι κεφάλι στο σκορ έχασε ο Χατζηαγοράκης, όταν το σουτ του πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία του Ψαριά. Σκορ ημιχρόνου 1-1.


Στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα ήταν πολύ καλύτερη από την Ομόνοια Σίνδου καθώς όσο περνούσε ο χρόνος η Δόξα ανέβαζε την απόδοση της και δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα στους αντιπάλους της.Στο 56' η Δόξα κερδίζει φάουλ σε καλό σημείο, την εκτέλεση την αναλαμβάνει ο Αραμπατζούδης και η μπάλα περνάει λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ψαριά.Στο 74' η Δόξα πήρε κεφάλι στο σκορ με ένα πολύ δυνατό σουτ κεραυνό του Ιβάνοφ έγραψε το 2-1 για την Δόξα Πενταλόφου.ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ έχασε ο Σταμπουλής στο 93' να τριπλασιάσει τα τέρματα της Δόξας, όταν το πλασέ του έδιωξε ο Τσολάτος πριν περάσει την γραμμή της εστίας της Ομόνοιας Σίνδου.Τελικό αποτέλεσμα 2-1 και μεγάλη νίκη της Δόξας που την επόμενη αγωνιστική θα κάνει το ρεπό της.

ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ: Φωτόπουλος (λ.τρ. 46′ Καστανιδης), Σεΐζης, Γαβριηλίδης, Γραικός, Σαπάνης Ι., Ταΐρης, Ιβάνοφ (84' Πάτσο), Σαραμουρλής (λ.τρ. 29′ Τζαφάϊ), Χατζηαγοράκης, Αραμπατζούδης, Σταμπουλής.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΙΝΔΟΥ: Ψαριάς, Τσολάτος, Τσάρτσαλης, Παναγιώτι Ε., Νασούφι (65′ Κοπάση), Παναγιώτι Α., Σπαχής, Τυροβούζης, Ματζιούνης, Τσιαβδάρης(79′ Παπαδόπουλος), Ταταρίδης.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης:


ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ:www.kampaniasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου