Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Δόξα Πενταλόφου-Ιάσων Αυγής 2-1



Σ' ένα βαρύ αγωνιστικό τερρέν και με πολύ δυνατό αέρα, η Δόξα Πενταλόφου είχε τα ψυχικά αποθέματα και νίκησε έστω και δύσκολα στα τελευταία λεπτά τον Ιάσων Αυγής με τελικό σκορ 2-1.Στο πρώτο ημίχρονο η Δόξα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 6' έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί με τον Χατζηαγοράκη αλλά το πλασέ του μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Αυγής Μιχαηλίδης.Μεγάλη ευκαιρία στην αντεπίθεση να πάρει κεφάλι στο σκορ έχασε αυτή τη φορά ο Ιάσων Αυγής, όταν ο Αρουτίδης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Φωτόπουλου.Στο 32' ήρθε το γκολ για την Δόξα μετά από σέντρα του Σταμπουλή, ο Χατζηαγοράκης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ 1-0.Σκορ ημιχρόνου 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο πολύς αέρας ήταν κυρίαρχος του παιχνιδιού και αυτή τη φορά ήταν υπέρ του Ιάσων Αυγής.Στο 54' η ομάδα της Αυγής κατάφερε και με τη βοήθεια του αέρα να ισοφαρίσει το ματς με κεφαλιά του Μεμά. Από εκείνο το λεπτό και έπειτα ο πολύ δυνατός αέρας δεν άφησε να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες με την ομάδα της Αυγής να έχει μόνο μια ελαφρά υπεροχή.Στο 77' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κατσαρός του Ιάσων Αυγής.Η Δόξα πίεσε αρκετά στα τελευταία δέκα λεπτά του αγώνα και κατάφερε στο 86' να πετύχει το πολυπόθητο γκολ της νίκης με πλασέ του Νάση μέσα από την μικρή περιοχή.Τελικό αποτέλεσμα 2-1.Πολύ μεγάλη και σημαντική νίκη για την Δόξα που ανέρχεται στους 28 βαθμούς.Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον ΑΟ Καρδίας, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της ομώνυμης ομάδας.Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν κατά πάσα πιθανότητα την Τρίτη 6/1/2015 από την ΕΠΣΜ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 4-1-2015 ΝΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΒΛΗΘΕΝΤΕΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ Ε' ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ, ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ Η ΔΟΞΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ ΠΟΛΙΧΝΗΣ. ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣΜ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ!

ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ (Σαπάνης Ηλίας): Φωτόπουλος, Σεΐζης, Γαβριηλίδης (62΄ Ψωμαδέλης), Γραικός, Σαπάνης Γιάννης (54΄λ.τ Χατζηαποστόλου), Σαραμουρλής, Ιβάνοφ, Σταμπουλής, Χατζηαγοράκης (54΄Νάσης), Αραμπατζούδης, Τζαφάι.
ΙΑΣΩΝ ΑΥΓΗΣ (Ταληχμανίδης Γιώργος): Μιχαηλίδης, Αϊβάζογλου, Μαρίκος Χ., Κριτόπουλος, Παϊραζίδης, Μαρίκος Σ., Αρουτίδης, Χατζητοπούζης (46΄Κύρκος), Κατσαρός, Γκρίλας, Μεμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου