Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Α.Ο. ΚΑΡΔΙΑΣ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 2-0



Παίζοντας ίσως το χειρότερο παιχνίδι της χρονιάς η Δόξα Πενταλόφου ηττήθηκε στο γήπεδο του Ν.Ρυσίου αυτή τη φορά από τον ΑΟ Καρδίας με σκορ 2-0.Στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο πρώτο εικοσάλεπτο η Δόξα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι δημιουργώντας προϋποθέσεις για γκολ.Στο 16' η Δόξα χάνει μεγάλη ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ όταν το δυνατό σουτ του Τζαφάϊ απέκρουσε δύσκολα ο Τσιλβίτης.Σε ξαφνική αντεπίθεση στο 23' ο ΑΟ Καρδίας ανοίγει το σκορ με πλασέ του Ξανθόπουλου κάνοντας το 1-0.Από εκείνο το χρονικό σημείο και έπειτα η ομάδα της Καρδίας δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην Δόξα δημιουργώντας αρκετούς κινδύνους στην εστία του Φωτόπουλου. Μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα η Καρδία πέντε λεπτά μετά το γκολ, όταν ο Δούκας σημάδεψε το αριστερό το δοκάρι του Φωτόπουλου.Σκορ ημιχρόνου 1-0.

Στο ίδιο μοτίβο συνέχισε και το δεύτερο ημίχρονο με τον ΑΟ Καρδίας να έχει τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και την Δόξα να προσπαθεί να αντιδράσει χωρίς να φτάνει όμως με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία.Στο 74' ήρθε και το δεύτερο τέρμα για τον ΑΟ Καρδίας με δυνατό σουτ του Μικρού διαμορφώνοντας έτσι το 2-0.Στη συνέχεια χάθηκαν 2-3 καλές ευκαιρίες για την Καρδία με πρωταγωνιστές τους Γουγουτσά και Ξανθόπουλο αλλά το 2-0 έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον Παύλο Μελά, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14/1/2014 και ώρα 15:00 μ.μ. στο γήπεδο του Πενταλόφου.

Α.Ο. ΚΑΡΔΙΑΣ: Τσιλβίτης, Κουλιούδης, Κουκουρώνας, Μαυρής, Κουτίνης, Συρόπουλος (84' Σκέμπι), Ξανθόπουλος, Μικρός, Δούκας (66' Θεολόγου), Γουγουτσάς, Μακρής (75' Καρμίρης). 

ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ: Φωτόπουλος, Σεΐζης, Γαβριηλίδης, Γραικός, Καραφυλίδης (57' Σαπάνης Μ.), Σαραμουρλής, Σταμπουλής, Ταΐρης, Χατζηαγοράκης, Ιβάνοφ, Τζαφάϊ (45' Νάσης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου