Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Οδυσσέας Κορδελιού-Δόξα Πενταλόφου 1-1



Ισόπαλοι (1-1) αναδείχθηκαν στο γήπεδο του Κορδελιού Οδυσσέας και Δόξα Πενταλόφου, με τον Χατζηαγοράκη να σημαδεύει δύο φορές το δοκάρι της εστίας του Οδυσσέα Κορδελιού.Στο πρώτο ημίχρονο ο Οδυσσέας ξεκίνησε πιο δυνατά στο παιχνίδι, δημιουργώντας αρκετούς κινδύνους  στην εστία του Φωτόπουλου με την επιθετκή τριάδα του Οδυσσέα Γιαννιώτη, Βακουφάρη και Κόλκο. Στο 12' σουτ του Αραμπατζούδη απέκρουσε εντυπωσιακά ο Αθανασίου.Στο 17' ο Οδυσσέας άνοιξε το σκορ μετά από αδράνεια της άμυνας της Δόξας, ο Δημογκίκας πραγματοποίησε τη σέντρα και ο Γιαννιώτης με κεφαλιά έκανε το 1-0.Δύο λεπτά αργότερα ο Χατζηαγοράκης με πλασέ σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Κορδελιού.Από κει και πέρα μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου ο Οδυσσέας είχε μια ελαφρά υπεροχή από την Δόξα αλλά και οι ομάδες δεν μπόρεσαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο καθώς το γήπεδο λόγω της βροχής ήταν σε άθλια κατάσταση.Σκορ ημιχρόνου 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα μπήκε με άλλο πρόσωπο στο παιχνίδι, η οποία με την είσοδο του Τζαφάϊ αλλά και του Μίλτου Σαπάνη άλλαξαν τελείως την εικόνα της Δόξας από το πρώτο μέρος.Μεγάλη ευκαιρία για την Δόξα να ισοφαρίσει το παιχνίδι όταν ο Γραικός έκανε τη σέντρα, ο Ιβάνοφ στη συνέχεια έπιασε καρφωτή κεφαλιά και καθώς η μπάλα φαινόταν ότι θα έμπαινε στα δίχτυα, ο Αθανασίου απέκρουσε πολύ δύσκολα σε κόρνερ.Η Δόξα συνέχισε τον επιθετικό μονόλογο και κατάφερε να ισοφαρίσει το παιχνίδι στο 77' όταν ο Ιβάνοφ έκανε συρτή πάσα προς τον Χατζηαγοράκη και ο ίδιος με πλασέ πάνω στην κίνηση έκανε το 1-1 για την Δόξα Πενταλόφου.Η Δόξα προσπάθησε να πετύχει και ένα δεύτερο γκολ αλλά στο 82' και πάλι ο Χατζηαγοράκης έπιασε ένα ωραίο γυριστό σουτ και η μπάλα στη συνέχεια κατέληξε ξανά στο οριζόντιο αυτή τη φορά δοκάρι του Αθανασίου.Στο 87' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σεΐζης, αφήνοντας με δέκα παίκτες την Δόξα για το υπόλοιπο του παιχνιδιού.Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Κόλκος του Οδυσσέα Κορδελιού έκανε ένα πολύ δυνατό σουτ προς την εστία της Δόξας αλλά ο Φωτόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.Τελικό αποτέλεσμα 1-1.Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον ΓΣ Ηλιούπολης, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Πενταλόφου.Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν την Τρίτη 3/2/2015 από την ΕΠΣΜ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Δόξα Πενταλόφου (Ηλίας Σαπάνης): Φωτόπουλος, Σεΐζης, Γαβριηλίδης, Γραικός, Χατζηαποστόλου, Ταΐρης (90' Καραφυλλίδης), Βασιλείου (67' Σαπάνης Μ.),  Σαραμουρλής (46' Τζαφάϊ), Χατζηαγοράκης, Αραμπατζούδης, Ιβάνοφ.

Οδυσσέας Κορδελιού (Βασίλης Αντωνιάδης): Αθανασίου, Ελευθερίου (83' Παν. Σακκόγλου), Παν. Παναγιωτίδης, Καρράς, Παπαδόπουλος, Γίδαρος, Κ. Μακρής (69' Κ. Παναγιωτίδης), Δημογκίκας, Γ. Γιαννιώτης, Βακουφάρης, Κόλκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου