Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Π.Ο. Μαλακοπής Πυλαίας-Δόξα Πενταλόφου 1-1



Άλλη μια αγωνιστική αήττητη η Δόξα Πενταλόφου που ήρθε ισόπαλη στη Μαλακοπή με σκορ 1-1.Μία Δόξα που παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες καθώς δεν αγωνίστηκαν οι Σαραμουρλής, Γραικός, Τζαφάϊ και Καραφυλλίδης.Στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 2' η Δόξα άνοιξε το σκορ μετά από σέντρα του Σαρίκη, ο Βασιλείου πήρε τη μπάλα και σε κενό τέρμα έκανε το 0-1.Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για την Δόξα καθώς όσο περνούσε ο χρόνος η Μαλακοπή ανέβαζε στροφές και πίεζε για το γκολ της ισοφάρισης.Στο 28' ο Γερασίμου με δυνατό σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Φωτόπουλου, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για την Μαλακοπή.Στο 34' ο Βασιλείου έπιασε ένα δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από την εστία του Κωφού.Σκορ ημιχρόνου 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Π.Ο. Μαλακοπής πίεζε για την ισοφάριση και στο 63' ο διαιτητής κος Μάστακας καταλόγισε ανύπαρκτο πέναλτι σε χέρι του Χατζηαποστόλου.Ο Τσαβδαρίδης ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και από τα έντεκα βήματα έκανε το 1-1 για την Μαλακοπή.Από κει και πέρα ο Π.Ο. Μαλακοπής είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, μην αφήνοντας στην Δόξα περιθώρια αντίδρασης για ένα δεύτερο γκολ.Σε πολύ καλή μέρα βρέθηκε ο τερματοφύλακας της Δόξας Φωτόπουλος καθώς έσωσε αρκετές φορές την εστία της Δόξας από τις προσπάθειες των παικτών της Μαλακοπής για να πετύχουν και ένα δεύτερο τέρμα.Δεύτερο δοκάρι είχε η Μαλακοπή στο 72'.Με δέκα παίκτες έμεινε η Δόξα καθώς στο 89' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ταΐρης.Τελικό αποτέλεσμα 1-1.Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον Αστέρα Ραιδεστού, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22/2/2015 και ώρα 11:00 π.μ. στο γήπεδο του Πενταλόφου.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Μάστακας, Τυριακίδης, Καπουτζής.

ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ (Ηλίας Σαπάνης): Φωτόπουλος, Σεΐζης, Γαβριηλίδης, Χατζηαποστόλου, Σαπάνης Μ., Ταΐρης, Ιβάνοφ, Σαρίκης (82' Κουζινόγλου), Χατζηαγοράκης, Αραμπατζούδης, Βασιλείου.

Π.Ο. ΜΑΛΑΚΟΠΗΣ ΠΥΛΑΙΑΣ (Χάρης Βλάχος): Κωφός, Γούσιος, Καραγκούνης, Δημοσθένους, Πλουμής, Παναγιωτίδης, Τζεβελέκης, Κουστράβας, Καλλιάκης, Τσαβδαρίδης, Γερασίμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου