Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Κυπελλούχος ΕΠΣΜ 2014-15 ο Γ.Σ Ηλιούπολης!!!



Σε έναν πραγματικά εκπληκτικό τελικό, αντάξιο της ιστορίας της διοργάνωσης, ο ΓΣ Ηλιούπολης κατέκτησε το 44ο Κύπελλο της ΕΠΣ Μακεδονίας απέναντι στη Νίκη Μεσημερίου με σκορ 5-3 στα πέναλτι.
Τα τέρματα για τους Κυπελλούχους πέτυχαν οι Λιόντας, Μπακαρόπουλος και Μωϋσίδης, ενώ για τους φιναλίστ σκόραρε δύο φορές ο Τσορακλίδης και μία ο τερματοφύλακας Θέμελης.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο και περισσότερο αναγνωριστικού χαρακτήρα, με τις δύο ομάδες να έχουν από κάποιες καλές στιγμές. Την διαφορά έκανε η ομάδα του Κοσμίν Μπαρκαουάν ανοίγοντας το σκορ με κεφαλιά του Τσορακλίδη στο 37′, έπειτα από ωραία σέντρα του Μπίκου.
Η επανάληψη ήταν απλά απολαυστική με συνεχόμενες εναλλαγές του σκορ και έντονη δράση μπροστά στις δύο εστίες. Ο Λιόντας ισοφάρισε για τον ΓΣ Ηλιούπολης στο 49′ και το ματς ουσιαστικά ξεκίνησε από την αρχή. Πριν προλάβουν καλά καλά να περάσουν τέσσερα λεπτά, οι τυπικά γηπεδούχοι ανέτρεψαν το σκορ με τέρμα του χαφ Μπακαρόπουλου.
Όμως οι συγκινήσεις δεν είχαν σταματημό. Στο 64′ ο έμπειρος φορ Τσορακλίδης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με προβολή κάνοντας το 2-2. Λίγα λεπτά αργότερα ο ίδιο παίκτης έφτασε κοντά στο χατ-τρικ, αλλά η μπάλα πέρασε ξυστά από το αριστερό δοκάρι του Νιάνιου, ενώ στο 90’+ δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά, με αποτέλεσμα ο αγώνας να οδηγηθεί στην παράταση.
Στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης υπήρξαν καλές στιγμές κυρίως από την πλευρά της Νίκης, όμως το αξιοσημείωτο γεγονός ήταν ο τραυματισμός του τερματοφύλακα της Ηλιούπολης, Δημήτρη Νιάνιου, ο οποίος αν και αρχικά φάνηκε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει, αγωνίστηκε μέχρι τέλους.
Στο δεύτερο μέρος της παράτασης και μέχρι το 120′ έμοιαζε να είχε κριθεί κρίθηκε ποιος θα είναι ο φετινός Κυπελλούχος. Σε μία στιγμή αδράνειας της άμυνας της Νίκης, ο επιθετικός του ΓΣ, Παναγιώτης Μωϋσίδης, με ωραίο πλασέ έκανε το 3-2.
Όμως ο τερματοφύλακας του Μεσημερίου, Θέμελης, είχε άλλη άποψη. Στην τελευταία φάση του αγώνα ο έμπειρος γκολκίπερ σκόραρε στέλνοντας το ματς στα πέναλτι, εκεί όπου όμως οι Ηλιουπολίτες ήταν πιο ψύχραιμοι κερδίζοντας με 5-3.
ΠΗΓΗ:epsm24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου