Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Δόξα Πενταλόφου-ΠΑΟ Νέων Επιβατών 2-1



Πολύ μεγάλη αλλά και σημαντική νίκη πέτυχε η Δόξα Πενταλόφου, καθώς κέρδισε την ομάδα του ΠΑΟΝΕ με σκορ 2-1.Το πρώτο ημίχρονο ήταν και το πιο θεαματικό διότι επιτεύχθηκαν και τα τρία γκολ του αγώνα.Μόλις στο 7ο λεπτό της συνάντησης ο Αραμπατζούδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0 για την Δόξα Πενταλόφου.Δέκα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 17' μετά από αναμπουμπούλα στην άμυνα της Δόξας, ο Ματούλας με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή ισοφάρισε σε 1-1 για τον ΠΑΟΝΕ.Η Δόξα όμως απάντησε πριν τη λήξη του ημιχρόνου και στο 44' μετά από συρτή σέντρα του Ιβάνοφ, ο επερχόμενος Χατζηαγοράκης με προβολή έγραψε στην εκπνοή το 2-1 για την Δόξα Πενταλόφου.Σκορ ημιχρόνου 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα που υπήρχε μέσα στον αγωνιστικό χώρο ήταν η Δόξα Πενταλόφου, καθώς από το 45' έως και το τέλος του αγώνα χάθηκαν πάρα πολλές ευκαιρίες να μεγαλώσει το σκορ, με πρωταγωνιστές τους Ιβάνοφ, Τζαφάϊ, Βασιλείου και Αραμπατζούδη, με τον τελευταίο στο 77' να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του Καριοφύλλη.Τελικό αποτέλεσμα 2-1.Να αναφέρουμε επίσης ότι μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του ΠΑΟΝΕ Βαγγέλης Κολώνης υπέβαλε την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία της ομάδος.Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5/4/2015 και ώρα 17:00 μ.μ. στο γήπεδο του Αγγελοχωρίου.

      Διαιτησία: Λυμπούδης (Η. Παπαδόπουλος, Ντόντης)

ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ (Κώστας Μπήκας)Φωτόπουλος, Σεΐζης, Σαρίκης, Σαπάνης Μ., Σαραμουρλής, Ιβάνοφ, Ταΐρης, Χατζηαγοράκης (88' Λιθοξόπουλος), Αραμπατζούδης (90+1 Κουζινόγλου), Τζαφάϊ, Βασιλείου (81' Πουμπουρίδης).

ΠΑΟΝΕ (Βαγγέλης Κολώνης): Καριοφύλλης, Β. Πολιανίδης (58' λ.τρ. Παπαδάμος), Π. Πολιανίδης, Γραικός, Λημνιός, Μπέντερ, Καμπούρης (46' Γιουλδούρης), Χατζηβλασίου (50' Αρσενίδης), Παπαποστόλου, Ναλμπάντης, Ματούλας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου