Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Α' ΦΑΣΗ PLAY OFF Α1: Μακεδονικός-Θερμαϊκός Θέρμης 0-0 κ.δ. (3-4 πεν.)



Στον πρώτο γύρο των play off, ο Θερμαϊκός Θέρμης πήρε την πρόκριση για τον… τελικό του Αγγελοχωρίου, κερδίζοντας με 3-4 τον Μακεδονικό στα πέναλτι.
Σε ένα παιχνίδι με δύναμη, πάθος και εκατέρωθεν ευκαιρίες, η ομάδα του Κώστα Γιότκου ήταν αυτή που έδειξε ότι είναι έτοιμη να διεκδικήσει και πάλι αυτό που της… ανήκει από την περσινή σεζόν. Δηλαδή την άνοδο. Πάντως, οι «πράσινοι» αγωνίστηκαν χωρίς άγχος σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι και ίσως αυτό το γεγονός να έπαιξε σημαντικό ρόλο στο «καθαρό» μυαλό των ποδοσφαιριστών τόσο στα 120 λεπτά παιχνιδιού όσο και στην διαδικασία των πέναλτι.
Από την άλλη, ο Μακεδονικός που είχε μεγάλη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος με τον Παπαποστόλου να ανοίξει το σκορ, πλέον βρίσκεται εκτός play off και σιγά-σιγά καλείται να ανασυνταχθεί ενόψει της νέας χρονιάς. Παρά την απογοήτευση, παίκτες και τεχνικό τιμ, μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού συγκεντρώθηκαν στο κέντρο του γηπέδου και φώναξαν όλοι μαζί «Μακεδονικός».
Βέβαια, στο αγωνιστικό κομμάτι, πέρα από την κλασσική ευκαιρία του Γιάννη Παπαποστόλου που μπλόκαρε ο Παλαβράκης, οι φιλοξενούμενοι είχαν τριπλή τεράστια ευκαιρία στην παράταση να ανοίξουν το σκορ, ωστόσο ο Αντωνιάδης κατάφερε να κρατήσει το μηδέν, διώχνοντας τη μπάλα με το κεφάλι πάνω από τη γραμμή.
Τέλος, ο Μακεδονικός στα τελευταία του παιχνιδιού προσπάθησε να πάρει το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά της παράτασης, ωστόσο ο Παλαβράκης κατάφερε σε τετ-α-τετ να σώσει τον Θερμαϊκό από σχεδόν βέβαια παραβίαση.
Διαιτησία: Λυμπούδης (Νικολαϊδης-Μερκενίδης)
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ
 (Αβραμίδης): Πεϊμανίδης, Μπασκάκης, Κελεσίδης, Αντωνιάδης, Τζιντζής, Ιασωνίδης, Λένος, Γαρύφαλλος, Στασινόπουλος, Ζαγναφέρης, Παπαποστόλου

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ (Γιότκος): Παλαβράκης, Αχαλινόπουλος, Μέτσιος, Κολώνης, Φάκας, Παπαδόπουλος, Τρόκας, Καραπατσακίδης, Φαρμάκης, Σιαντρόπουλος, Τσόχας
ΠΗΓΗ: epsm24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου