Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Δόξα Πενταλόφου-Μακεδονικός Λητής 3-1



Σπουδαία εμφάνιση και ξεκίνημα με το δεξί πραγματοποίησε σήμερα (6/9) η Δόξα Πενταλόφου, καθώς κέρδισε τον Μακεδονικό Λητής με το επιβλητικό σκορ 3-1. Στο πρώτο ημίχρονο, η Δόξα έδειξε από τα πρώτα λεπτά τις ορέξεις, χάνοντας κλασσικές ευκαιρίες για γκολ με τον Πουμπουρίδη και τον Τζιώλη. Χωρίς πολλές φάσεις 0-0 αποτέλεσμα ημιχρόνου.


Το δεύτερο ημίχρονο ήταν τελείως διαφορετικό από το πρώτο, πιο δυναμικό και γρήγορο παιχνίδι κι απ'τις δύο ομάδες και τέσσερα γκολ. Μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ έχασε ο Μακεδονικός Λητής στο 56' με τον Λάππα. Στο 67' αποβάλλεται από τον κ.Μηλιάδη ο Τίμου για την Λητή. Μεγάλη ευκαιρία για την Δόξα, όταν ο Σαραμουρλής εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ από την εστία του Τουμπέλη. Στο 72' μετά από ωραία ασίστ του Πουμπουρίδη στον Γιαννακόπουλο, ο τελευταίος με λόμπα κρέμασε τον τερματοφύλακα της Λητής Τουμπέλη, γράφοντας το 1-0 για την Δόξα. Κλασσική ευκαιρία για γίνει το 2-0 έχασε ο Γιαννακόπουλος στο 76'. Τα τελευταία λεπτά ήταν και τα πιο ενδιαφέροντα καθώς από το 89' έως και τη λήξη του παιχνιδιού επιτεύχθηκαν άλλα τρία γκολ. Συγκεκριμένα στο 89' ο Παντελειάδης με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή ισοφάρισε για την Λήτη, 1-1. Άμεση απάντηση από τους παίκτες του Ανέστη Τσόμπανου στο ακριβώς επόμενο λεπτό, ο Σαραμουρλής με πλασέ έγραψε το 2-1 για την Δόξα. Και φτάνουμε στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης, όταν ο Λιθοξόπουλος με φανταστική ενέργεια πέρασε δύο αντίπαλους αμυντικούς της Λητής, βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Τουμπέλη και με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Πολύ ωραία εμφάνιση από όλους τους παίκτες της ομάδας που φαίνεται ότι σιγά-σίγα βρίσκουν τα πατήματα μέσα στο γήπεδο κι αυτό φάνηκε από το σημερινό αποτέλεσμα. Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο την Νίκη Μεσημερίου που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Μεσημερίου. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν την Τρίτη 8/9/2014 από την ΕΠΣΜ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Δόξα Πενταλόφου (Ανέστης Τσόμπανος): Παυλίδης, Γιόφκας (46' Τσομπάνης), Λιθοξόπουλος, Σεΐζης, Μάσκας, Σαραμουρλής, Τζιώλης (63' Τσιφούτης Αθ.), Φαρμακομύτης, Γιαννακόπουλος, Ελευθερίου, Πουμπουρίδης (86' Ψάρρας).

Μακεδονικός Λητής (Γιώργος Τίμου): Τουμπέλης, Τσοπουρίδης, Ταουσιάνης, Νίκας (14' Τίμου), Χατζηαποστόλου, Λάππας, Τζήκος, Παχατουρίδης (46' Τόνας), Χατζηαγοράκης (69' Αλεξανδρίδης), Παντελειάδης, Καρυπίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου