Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Δόξα Πενταλόφου-Παύλος Μελάς 0-2



Άλλη μια ήττα γνώρισε σήμερα η Δόξα Πενταλόφου αυτή τη φορά από τον Παύλο Μελά με σκορ 0-2. Το σκορ άνοιξε ο Ιωαννίδης με πλασέ στο 23' για τον Παύλο Μελά. Σκορ ημιχρόνου 0-1. Στο δεύτερο μέρος η Δόξα προσπάθησε να ισοφαρίσει το παιχνίδι αλλά είδε τρεις φορές τη μπάλα να μένει πάνω στην γραμμή της εστίας του Παύλου Μελά, σε προσπάθειες των Πουμπουρίδη και Ελευθερίου. Κόντρα στην ροή του παιχνιδιού στο 71' ο Λιοτατής με ωραίο σουτ από τα αριστερά νίκησε τον Παυλίδη και διαμόρφωσε το τελικό σκορ 0-2. Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον ΠΟ Μαλακοπής Πυλαίας που θα πραγματοποιηθεί στο Πλαστικό γήπεδο της Πυλαίας την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου στις 16:00 μ.μ.

Διαιτησία: Μάστακας (Νατσιόπουλος-Τυριακίδης)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Δόξα Πενταλόφου (Ανέστης Τσόμπανος): Παυλίδης, Σεΐζης, Πασχαλίδης, Κοπαλίδης, Καρκάρης, Γιόφκας (73' Μάσκας), Ελευθερίου, Σαραμουρλής, Γιαννακόπουλος (46' Πουμπουρίδης), Τσιφούτης Αθ., Τζιώλης (84' Ρεντίνας).

Παύλος Μελάς (Γιάννης Τσάρτσαλης): Καρυπίδης, Νερσεσιάν, Αμοιρίδης, Πλίκας, Χατζηχαριστός, Τσολαρίδης, Ιωαννίδης, Φειδάκης, Παπαγαθονίκου, Σταμάτης, Λιοτατής.
Αγωνίστηκαν και οι:
 Γεροντίδης, Παναγιωτίδης, Μεμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου