Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

ΠΟ Μαλακοπής Πυλαίας-Δόξα Πενταλόφου 6-0



Πολύ βαριά ήττα γνώρισε σήμερα το απόγευμα στην Μαλακοπή η Δόξα Πενταλόφου, καθώς ηττήθηκε από τον τοπικό ΠΟΜ με σκορ 6-0. Το παιχνίδι δεν χρειάζεται ιδιαίτερα σχόλια καθώς το αποτέλεσμα τα λέει όλα. Ο ΠΟΜ από το πρώτο ημίχρονο προηγούνταν 4-0 με σκόρερ τους Γερασίμου Β.(2)και τον Μουρατίδη(2) και στο δεύτερο πέτυχε ακόμα δύο γκολ με τον Γολιδόπουλο και τον Γερασίμου Β., ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ και έτσι να διαμορφωθεί το τελικό 6-0. Η Δόξα έχασε πέναλτι με τον Πασχαλίδη όταν το σκορ ήταν στο 5-0. Να αναφέρουμε ότι η Δόξα τελευταία φορά που έχασε με τόσο βαρύ σκορ 6-0 ήταν την σεζόν 2004-05 για την 10η αγωνιστική εκτός έδρας από τον ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου. Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον ΓΣ Ηλιούπολης που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Πενταλόφου την Κυριακή 25 Οκτωβρίου στις 11:00 π.μ.

Διαιτησία: Σαουλίδης (Νταρής - Ανδρέου).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 
ΠΟ Μαλακοπής Πυλαίας (Χάρης Βλάχος): Γούλας, Ζαραγκούλιας, Καραγκούνης, Σαρλής (55' Γολιδόπουλος), Τριανταφυλλίδης (71' Κατεμίδης), Παναγιωτίδης, Μουρατίδης (71' Γερασίμου Μ. ), Στράβας, Βαλάης, Βακαλόπουλος, Γερασίμου Β.

Δόξα Πενταλόφου (Ανέστης Τσόμπανος): Καλαμπόκας, Πασχαλίδης, Λιθοξόπουλος, Κοπαλίδης Χ. , Ελευθερίου, Φαρμακομίτης (46΄Γιόφκας), Γιαννακόπουλος (64' Ψαρράς), Σεΐζης, Κοπαλίδης Θ. (54' Μάσκας), Τζιώλης, Πουμπουρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου