Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Ολυμπιακός Κυμίνων-Δόξα Πενταλόφου 3-0



Όντας καλύτερος και πιο ουσιαστικός ο Ολυμπιακός Κυμίνων κέρδισε την Δόξα Πενταλόφου με σκορ 3-0. Στο 17' ο Παντελίδης με ωραίο σουτ έκανε το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα ο Σοϊλεμεζίδης του Ολυμπιακού έπιασε πολύ δυνατό σουτ εκτός περιοχής το οποίο τράνταξε το δεξί κάθετο δοκάρι του Καλαμπόκα. Πολύ μεγάλη ευκαιρία έχασε η Δόξα για να ισοφαρίσει το ματς στο τέλος του ημιχρόνου με τον Σαραμουρλή. Σκορ ημιχρόνου 1-0. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή που έκανε ο Λιθοξόπουλος. Ο Τζαφάϊ ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε κάνοντας έτσι το 2-0 για τα Κύμινα. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε με ψηλοκρεμαστό σουτ στο 77' ο Θεοδωρίδης. Τέλος αξίζει να αναφέρουμε για άλλη μια φορά ότι στο σημερινό παιχνίδι αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο ως αλλαγή άλλο ένα παιδί από τις ακαδημίες της ομάδας, ο Νίκος Παροτσίδης. Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον ΑΟ Καρδίας, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Πενταλόφου. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα οριστούν την Τρίτη 24-11-2015 από την ΕΠΣΜ.

Η σύνθεση της Δόξας:
Δόξα Πενταλόφου (Γιώργος Βλαχούδης): Καλαμπόκας, Σεΐζης, Κοπαλίδης, Μάσκας, Καρκάρης, Λιθοξόπουλος, Σαραμουρλής, Σημαιοφορίδης, Τσιφούτης Αθ., Γιόφκας, Κύρου.
Αγωνίστηκαν για την Δόξα και οι: Παροτσίδης, Ψάρρας, Μενεξές Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου