Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

ΦΙΛΙΚΟ: Δόξα Πενταλόφου-Ιάσων Αυγής 1-4



Βαριά ήττα γνώρισε στον χθεσινό φιλικό αγώνα η Δόξα Πενταλόφου, καθώς έχασε από τον Ιάσων Αυγής με σκορ 1-4. Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ μόλις στο 5ο λεπτό. Έπειτα η Δόξα προσπάθησε να αντιδράσει, χάνοντας ένα λεπτό αργότερα κλασσική ευκαιρία με τον Γιαννακόπουλο και άλλες δύο καλές φάσεις προς το τέλος του ημιχρόνου. Σκορ ημιχρόνου 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 58ο λεπτό του αγώνα η Δόξα ισοφάρισε με τον συνήθει σκόρερ της για φέτος Γιάννη Λιθοξόπουλο, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι κάνοντας έτσι το 1-1. Στο 75' μετά από αδράνεια στην άμυνα της Δόξας έγινε το 1-2 για τον Ιάσων. Χαμένο πέναλτι για τους φιλοξενούμενους στο 84' καθώς απέκρουσε θεαματικά ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας της Δόξας. Η Δόξα προσπάθησε να ισοφαρίσει το σκορ όσο ήταν 1-2 αλλά όσο περνούσε ο χρόνος έμενε από δυνάμεις διότι η ομάδα της Αυγής στο δεύτερο μέρος έκανε αλλαγή σχεδόν μια ενδεκάδα παίκτες ενώ οι μισοί και παραπάνω παίκτες της Δόξας που έπαιζαν από το πρώτο ημίχρονο, έπαιξαν έως το τέλος του αγώνα. Στο 87' ο Χατζηαγοράκης έκανε το 1-3 για τον Ιάσων και στο 92' διαμορφώθηκε το τελικό 1-4 για την ομάδα της Αυγής. Επόμενο φιλικό λογικά δεν θα οριστεί καθώς το επόμενο Σαββατοκύριακο ξεκινάει το πρωτάθλημα της Α1 εκεί όπου η Δόξα αντιμετωπίζει στον Πεντάλοφο την ομάδα του Μακεδονικού Λητής.

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της Δόξας Πενταλόφου!!!



Πρώτο παιχνίδι εντός έδρας έβγαλε η κληρωτίδα για την Δόξα Πενταλόφου με αντίπαλο τον Μακεδονικό Λητής. Αναλυτικά παρακάτω όλες οι αγωνιστικές της Δόξας Πενταλόφου. Αντίστοιχα στον δεύτερο γύρο τα ζευγάρια αντιστρέφονται.

1η αγωνιστική: Δόξα Πενταλόφου - Μακεδονικός Λητής
2η αγωνιστική: Νίκη Μεσημερίου - Δόξα Πενταλόφου
3η αγωνιστική: Δόξα Πενταλόφου - Θερμαϊκός Θέρμης
4η αγωνιστική: Αίας Ευόσμου - Δόξα Πενταλόφου
5η αγωνιστική: Δόξα Πενταλόφου - Οδυσσέας Κορδελιού
6η αγωνιστική: Δόξα Πενταλόφου - ΠΑΟ Κουφαλίων
7η αγωνιστική: Φοίνικας Πολίχνης - Δόξα Πενταλόφου
8η αγωνιστική: Δόξα Πενταλόφου - Παύλος Μελάς
9η αγωνιστική: ΠΟ Μαλακοπής Πυλαίας - Δόξα Πενταλόφου
10η αγωνιστική: Δόξα Πενταλόφου - ΓΣ Ηλιούπολης
11η αγωνιστική: Κεραυνός Αγγελοχωρίου - Δόξα Πενταλόφου
12η αγωνιστική: Δόξα Πενταλόφου - Ιάσων Αυγής
13η αγωνιστική: Μακεδονικός - Δόξα Πενταλόφου
14η αγωνιστική: Ολυμπιακός Κυμίνων - Δόξα Πενταλόφου
15η αγωνιστική: Δόξα Πενταλόφου - ΑΟ Καρδίας
16η αγωνιστική: Αχιλλέας Τριανδρίας - Δόξα Πενταλόφου
17η αγωνιστική: Δόξα Πενταλόφου - Θύελλα Περιστερώνα

ΦΙΛΙΚΟ: Δόξα Πενταλόφου-Ατρόμητος Νέας Φιλαδέλφειας 4-0



Στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας που πραγματοποιήθηκε χθες (26/8) η Δόξα Πενταλόφου επικράτησε του Ατρόμητου Νέας Φιλαδέλφειας με το επιβλητικό 4-0. Στο πρώτο ημίχρονο η Δόξα Πενταλόφου επέβαλλε από τα πρώτα λεπτά τον ρυθμό της, χάνοντας δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ με τον Πουμπουρίδη. Το σκορ άνοιξε τελικά στο 42' ο Λιθοξόπουλος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Σκορ ημιχρόνου 1-0.


Στο ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο με την Δόξα να έχει καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, προσπαθώντας να διευρύνει περισσότερο το σκορ. Στο 48' έγινε το 2-0 για την Δόξα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι αυτή τη φορά του Σάκη Τσιφούτη. Στο 57' η Δόξα είχε δοκάρι όταν ο νεοαποκτηθείς Γιαννακόπουλος σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Αμανατίδη. Στο 78' ο Κύρου έκανε το 3-0 για την Δόξα και στο 93' ο νεοαποκτηθείς Ψάρρας με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

A1' ΕΠΣΜ: Πόσοι πέφτουν και πόσοι ανεβαίνουν!!!



Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το πρωτάθλημα της Α1 και ήδη τα πρώτα προγνωστικά δίνουν και παίρνουν.
Τι ακριβώς όμως ισχύει στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Α1;
Την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, η μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣΜ θα πραγματοποιηθεί με 18 συνολικά ομάδες, εκ των οποίων οι τρεις θα υποβιβάζονται απευθείας και ακόμα τέσσερις μέσω της διαδικασίας των play out.
Από κει και πέρα στην υπόθεση ανόδου, οι δύο ομάδες που θα περάσουν στα μπαράζ ανόδου με ομάδες των νομών Δράμας και Σερρών, θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν και οι δύο μια θέση στη Γ Εθνική, μιας και σε κάθε όμιλο θα προβιβάζονται δύο.
Τέλος, ο αριθμός των ομάδων που θα στελεχώσουν την Α1 για την σεζόν 2016-17 θα εξαρτηθεί από τις ομάδες της Θεσσαλονίκης που θα υποβιβαστούν από τη Γ Εθνική αλλά και από αυτές που θα ανέβουν στην τρίτη εθνική κατηγορία, από την Α1.
ΠΗΓΗ: EPSM24.GR

Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

ΦΙΛΙΚΟ: Δόξα Πενταλόφου-Αστραπή Μεσαίου 0-1



Στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας η Δόξα Πενταλόφου υποδέχθηκε την Αστραπή Μεσαίου, από την οποία και έχασε με σκορ 0-1. Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν μέτριο, χωρίς πολλές-πολλές φάσεις, με αποτέλεσμα να μην παιχτεί καλό ποδόσφαιρο. Η ομάδα του Μεσαίου όπως είχαμε πει έχει ενισχυθεί αρκετά τη φετινή σεζόν με ονόματα όπως ο Παρμαξίδης, ο Τσούκλης, ο Αθανασιάδης και ο Γαβριηλίδης που τις δύο προηγούμενες σεζόν ήταν στο ρόστερ της Δόξας. Το γκολ της συνάντησης για το Μεσαίο επιτεύχθηκε με κεφαλιά στο 32ο λεπτό. Από κει και πέρα στο δεύτερο ημίχρονο και κυρίως στα τελευταία 20 λεπτά δημιουργήθηκαν κάποιες καλές φάσεις όπως του Τσούκλη στο 82', του Σαραμουρλή για την Δόξα στο 84' αλλά και η κεφαλιά του Λιθοξόπουλου στο 88'. Επόμενο τρίτο φιλικό για την Δόξα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26-8-2015 και ώρα 18:30 μ.μ. στο γήπεδο Πενταλόφου με αντίπαλο τον Ατρόμητο Νέας Φιλαδέλφειας.


ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΑΙΟΥ:


Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

ΕΠΣΜ: Την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015 και ώρα 19.00 οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων!!!



Από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι όλες οι κληρώσεις των αγώνων των πρωταθλημάτων της Α1, Α’, Β’ και Γ’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015 και ώρα 19.00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη, η οποία βρίσκεται στο ισόγειο του Δημαρχιακού μεγάρου στο Πανόραμα. 
Καλούνται οι εκπρόσωποι όλων των σωματείων να παραβρεθούν στην κλήρωση.

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

ΦΙΛΙΚΟ: Δόξα Πενταλόφου-Χελιδόνια 1-2



Το πρώτο φιλικό προετοιμασίας πραγματοποίησε χθες (19/8) η Δόξα Πενταλόφου, η οποία ηττήθηκε από την ομάδα των Χελιδονιών με σκορ 1-2. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο.Στο πρώτο μέρος η Δόξα Πενταλόφου ήταν κυρίαρχη στο παιχνίδι, χάνοντας 2-3 κλασσικές ευκαιρίες με τον Πουμπουρίδη και τον Γιόφκα. Τελικά το σκορ άνοιξε για την Δόξα στο 44' ο Λιθοξόπουλος με καρφωτή κεφαλιά, μετά από σέντρα του Πουμπουρίδη. Σκορ ημιχρόνου 1-0.


Στο δεύτερο μέρος οι δύο προπονητές έκαναν αρκετές αλλαγές στις ομάδες τους, με αποτέλεσμα η ομάδα των Χελιδονιών να είναι αυτή ανώτερη της Δόξας και μέσα σε τρία λεπτά κατάφερε να γυρίσει το σκορ υπέρ της. Συγκεκριμένα στο 73' ο Γεωργιάδης ισοφάρισε με ένα φανταστικό γκολ αρκετά μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή και στο 76' έγινε το 1-2 για την ομάδα των Χελιδονιών. Επίσης δοκάρι είχαν τα Χελιδόνια στο 86'. Επόμενο δεύτερο φιλικό για την Δόξα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23-8-2015 και ώρα 18:30 μ.μ. στο γήπεδο Πενταλόφου με αντίπαλο την πολύ ενισχυμένη φέτος Αστραπή Μεσαίου.

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΕΛΙΔΟΝΙΑ:







Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Η πρώτη προπόνηση της Δόξας Πενταλόφου για την σεζόν 2015-16!!!



Την πρώτη προπόνηση πραγματοποίησε σήμερα 10/8 η Δόξα Πενταλόφου ενόψει την νέας αγωνιστικής περιόδου που την βρίσκει στο πρωτάθλημα της Α1 2015-16. Υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Ανέστη Τσόμπανου ξεκίνησε η ομάδα τις προπονήσεις για την καινούργια σεζόν, η οποία αναμένεται να είναι πολύ δύσκολη και αρκετά ανταγωνιστική. Η ομάδα έκλεισε και το πρώτο της φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα των Χελιδονιών (Α' ΕΠΣΜ), το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Αυγούστου και ώρα 18:30 μ.μ. στο Δημοτικό γήπεδο Πενταλόφου.

Φώτο από την σημερινή πρώτη προπόνηση της Δόξας:

Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

To «παζλ» των προπονητών της Α1!!!



Αναλυτικά όλοι οι προπονητές της Α1 για την περίοδο 2015-16.

Κατά αλφαβητική σειρά:
Αίας Ευόσμου (Λάμπρος Ανδριόπουλος)
ΑΟ Καρδίας (Βαγγέλης Αλεξόπουλος)
Αχιλλέας Τριανδρίας (Κώστας Γαλτσίδης)
Γ.Σ Ηλιούπολης (Βασίλης Σπυρογιάννης)
Δόξα Πενταλόφου (Ανέστης Τσόμπανος) 

Θερμαϊκός Θέρμης (Κώστας Γιότκος)
Θύελλα Περιστερώνα (Καραϊσαρίδης-Περατεινός)
Ιάσων Αυγής (Γιώργος Ταληχμανίδης)
Κεραυνός Αγγελοχωρίου (Γιώργος Αμανατίδης)
Μακεδονικός Λητής (Τίμου-Γκόγκος)
Μακεδονικός (Γιώργος Αβραμίδης)
Νίκη Μεσημερίου (Ανδρέας Καρανάσιος)
Οδυσσέας Κορδελιού (Βασίλης Αντωνιάδης)
Ολυμπιακός Κυμίνων (Γιώργος Σταμάτης)
Παύλος Μελάς (Γιάννης Τσάρτσαλης)
ΠΑΟ Κουφαλίων (Ορέστης Αριστάδης)
ΠΟ Μαλακοπής (Χάρης Βλάχος)
Φοίνικας Πολίχνης (Διονύσης Χασιώτης)
ΠΗΓΗ: EPSM24.GR

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Νέος προπονητής της Δόξας Πενταλόφου ο Ανέστης Τσόμπανος!!!



Έστω και λίγο αργά η Δόξα Πενταλόφου απέκτησε νέο προπονητή και δεν είναι άλλος από τον Ανέστη Τσόμπανο. Ο 49ος τεχνικός τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση της Δόξας και από την ερχόμενη εβδομάδα σηκώνει μανίκια για την καινούργια χρονιά. Ο Ανέστης Τσόμπανος έχει εργαστεί τα προηγούμενα χρόνια σε ΑΕ Αμπελοκήπων, Εθνικό Μαλγάρων, Αστέρα Αμπελοκήπων, Άρη Καβαλαρίου. Σήμερα (7/8) το απόγευμα θα γίνει μια πρώτη συνάντηση στο γήπεδο ανάμεσα σε προπονητή, παίκτες και διοίκηση. Από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει!!!

Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Οι ημερομηνίες έναρξης των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων της ΕΠΣ Μακεδονίας της αγωνιστικής περιόδου 2015 – 2016!!!



Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣ Μακεδονίας καθορίστηκαν οι ημερομηνίες έναρξης των Πρωταθλημάτων σ’ όλες τις κατηγορίες και του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων της Ένωσης (α’ φάση) για την αγων. περιόδου 2015 - 2016. Συγκεκριμένα:


Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 5 – 6 Σεπτεμβρίου 2015. Οι ομάδες θα αγωνίζονται κάθε Σαββατοκύριακο και για την έγκαιρη ολοκλήρωσή του πρωταθλήματος θα χρειαστούν ακόμη τρεις έως τέσσερις (3 - 4) εμβόλιμες Τετάρτες για τη διεξαγωγή αγώνων. Οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή θα ενταχθούν σ’ έναν όμιλο.

Α’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 19 – 20 Σεπτεμβρίου 2015. Οι ομάδες θα αγωνίζονται κάθε Σαββατοκύριακο και για την έγκαιρη ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ενδεχομένως, να χρειαστούν να οριστούν αγώνες και σε εμβόλιμες Τετάρτες. Οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή θα χωριστούν σε τέσσερις (4) ομίλους.

B’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 19 – 20 Οκτωβρίου 2015. Οι ομάδες θα αγωνίζονται κάθε Σαββατοκύριακο και για την έγκαιρη ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ενδεχομένως, να χρειαστούν να οριστούν αγώνες και σε εμβόλιμες Τετάρτες. Οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή θα χωριστούν σε πέντε (5) ή έξι (6) ομίλους.

Γ’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 3 – 4 Οκτωβρίου 2015. Οι ομάδες θα αγωνίζονται κάθε Σαββατοκύριακο. Οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή θα χωριστούν σε τέσσερις (4) ομίλους.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Οι ομάδες της Γ’ Εθνικής, Α1 και Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας συμμετέχουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στο Κύπελλο Ελλάδας Ερασιτεχνικών Ομάδων (Α’ φάση) της ΕΠΣ Μακεδονίας, ενώ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ συμμετέχουν οι ομάδες της Β’ και Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας και οι ερασιτεχνικές ομάδες ΠΑΕ που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα Super League και Football League.
Οι ομάδες της Γ’ Εθνικής, Α1, Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας και οι ερασιτεχνικές ομάδες ΠΑΕ που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα Super League και Football League θα χωριστούν σε ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια και οι ομάδες της Β’ και Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας θα χωριστούν και αυτές σε ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια, ξεχωριστά.

Οι ομάδες της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας θα ξεκινήσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο 05 – 06 Σεπτεμβρίου 2015 (α’ φάση).
Οι νικήτριες ομάδες της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας θα συνεχίσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο 12 – 13 Σεπτεμβρίου 2015 (β’ φάση).

Οι ομάδες της Β’ και Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας θα ξεκινήσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο 12 – 13 Σεπτεμβρίου 2015 (α’ φάση).

Στη γ’ φάση θα συμμετέχουν οι νικήτριες ομάδες της α’ και β’ φάσης Α’ και Β’, Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας (ξεχωριστά). Οι αγώνες από τη γ’ φάση μέχρι και τον Τελικό θα διεξάγονται ημέρα Τετάρτη, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Επιτροπής Κυπέλλου σε συνεργασία με την Επιτροπή Πρωταθλήματος και την Τεχνική Επιτροπή.

Οι ομάδες της Γ’ Εθνικής, της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας και οι ερασιτεχνικές ομάδες των σωματείων που ίδρυσαν ΠΑΕ ή ΤΑΠ και συμμετέχουν στα πρωταθλήματα Super League ή Football League θα ενταχθούν σε ομίλους στη Δ’ φάση του θεσμού μαζί με τις νικήτριες ομάδες της γ’ φάσης της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Τα ζευγάρια σ’ όλες τις φάσεις θα προκύπτουν, ύστερα από δημόσια κλήρωση. Όλοι οι αγώνες από την α’ φάση μέχρι την ημιτελική φάση θα είναι νοκ άουτ.

Στην προημιτελική φάση των «8» ομάδων προβλέπεται η παρουσία τουλάχιστον δύο (2) ομάδων από τη Β’ ή τη Γ’ Ερασιτεχνική κατηγορία.

Στην ημιτελική φάση του θεσμού οι αγώνες θα είναι διπλοί και ο Τελικός θα διεξαχθεί σε γήπεδο που θα επιλέξει η ΕΠΣΜ, ύστερα από σχετική απόφασή του διοικητικού της συμβουλίου.

Η ομάδα που θα κληρώνεται πρώτη είναι γηπεδούχος, όταν το ζεύγος των ομάδων που θα κληρωθεί ανήκουν στην ίδια κατηγορία. ΑΝ, όμως, το ζεύγος των ομάδων που θα κληρωθεί ανήκουν σε διαφορετικές κατηγορίες, τότε γηπεδούχος ορίζεται η ομάδα που θα αγωνίζεται σε κατώτερη κατηγορία, ανεξάρτητα ποια ομάδα αναδείχτηκε πρώτη στην κλήρωση.

Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Ο χιλιομετρικός χάρτης της Α1!!!



Δόξα Πενταλόφου (Έδρα: Πεντάλοφος -χόρτο-)
Προς Αυγή: 57 χιλ. (μέσω Επαρ.Οδ. Λαγκαδάς-Ευαγγελισμού)
Προς Λητή: 27 χιλ.
Προς Σταυρούπολη: 20 χιλ.
Προς Περιστερώνα: 56 χιλ.
Προς Κορδελιό: 11 χιλ.
Προς Μεσημέρι: 56 χιλ.
Προς Ηλιούπολη: 15.8 χιλ.
Προς Πολίχνη: 16 χιλ.
Προς Αγγελοχώρι: 58.5 χιλ.
Προς Κουφάλια: 33 χιλ.
Προς Πυλαία: 31 χιλ.
Προς Τριανδρία: 29 χιλ.
Προς Θέρμη: 53 χιλ.
Προς Ευκαρπία: 15 χιλ.
Προς Εύοσμο: 13 χιλ.
Προς Καρδία: 48 χιλ.
Προς Κύμινα: 23 χιλ.

ΠΗΓΗ: EPSM24.GR