Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Δόξα Πενταλόφου-ΠΟ Μαλακοπής Πυλαίας 0-1



Ένα παιχνίδι όπως και στα τελευταία 4 παιχνίδια η Δόξα Πενταλόφου χάνει συνεχώς απίστευτες ευκαιρίες για γκολ κι αυτό στη συνέχεια το πληρώνει, δεχόμενη πάντα από το πουθενά με μία καλή ευκαιρία των αντιπάλων της ένα καθοριστικό γκολ. Έτσι και σήμερα η Δόξα το πλήρωσε και ηττήθηκε από την ομάδα του ΠΟ Μαλακοπής με σκορ 0-1. Στο πρώτο ημίχρονο η Δόξα είχε ένα φανταστικό 20λεπτο, χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες, ακόμη και πάνω στη γραμμή για να προηγηθεί τουλάχιστον με 1-0, αλλά τόσο η δυνατή κεφαλιά του Σαπάνη όσο και το σουτ του Τάκη δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ. Στο 25' και στην πρώτη καλή επίθεση η Μαλακοπή κατάφερε να ανοίξει το σκορ, με ωραία ενέργεια και σουτ του έμπειρου επιθετικού Βασίλη Καλιάκη. Παρ' όλα αυτά η Δόξα δε τα παράτησε και συνέχισε να πιέζει για κάποιο τέρμα και στο 32' ο Γιόφκας από τα δεξιά έπιασε δυνατό σουτ αλλά ο Κωφός απέκρουσε ενστικτωδώς σε κόρνερ. Σκορ ημιχρόνου 0-1.

Στο ίδιο μοτίβο και το δεύτερο ημίχρονο, με την Δόξα να χάνει τεράστιες ευκαιρίες και τον τερματοφύλακα της Μαλακοπής Κωφό να κάνει φανταστικές αποκρούσεις. Στο 61' ο Γιόφκας επιχείρησε σουτ εκτός περιοχής ο Κωφός μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 68' ο Γιόφκας κάνει τη σέντρα βρίσκοντας ολομόναχο από την αριστερή πλευρά τον Τζιώλη, ο δεύτερος έπιασε κατευθείαν το σουτ και ο Κωφός απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ. Μεγάλη ευκαιρία τώρα από τον ΠΟ Μαλακοπής στο 74', όταν μετά από λάθος στην άμυνα της Δόξας ο Δέδας από καλή θέση έπιασε δυνατό σουτ αλλά ο Ψάριας απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Τελευταία μεγάλη ευκαιρία για την Δόξα στο 87', όταν και πάλι με δυνατό σουτ του Τζιώλη, ο τερματοφύλακας της Μαλακοπής Κωφός κατάφερε να το βγάλει και αυτό, κρατώντας έτσι το μηδέν στην εστία του. Τελικό αποτέλεσμα 0-1. Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον ΓΣ Ηλιούπολης, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο πλαστικό γήπεδο της Ηλιούπολης. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα οριστούν την Τρίτη 1-3-2016 από την ΕΠΣΜ.

Η σύνθεση της Δόξας:
Δόξα Πενταλόφου (Γιώργος Βλαχούδης): Ψάριας, Τσιφούτης Χρ., Καρκάρης, Μάσκας, Σαπάνης, Σημαιοφορίδης (65' Σαρίκης), Τάκης (61' Πουμπουρίδης), Μενεξές (65' Σαραμουρλής), Γιόφκας, Τζιώλης, Τσιφούτης Αθ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου