Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΥΠΕΛΛΟ: Κεραυνός Ωραιοκάστρου-Δόξα Πενταλόφου 3-0



Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε η αγωνιστική σεζόν για την Δόξα Πενταλόφου, καθώς στο πρώτο επίσημο παιχνίδι για τον θεσμό του Κυπέλλου ηττήθηκε στο Ωραιόκαστρο από τον τοπικό Κεραυνό με σκορ 3-0. Το αποτέλεσμα του αγώνα τα λέει όλα και θα μπορούσε να ήταν ακόμη μεγαλύτερο. Τότε θα μιλούσαμε για τον απόλυτο εξευτελισμό. Ίσως να επηρέασε και το χθεσινό γλέντι όσον αφορά την εμφάνιση της Δόξας. Στο αγωνιστικό κομμάτι η Δόξα έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Σταματάκη στο 4ο λεπτό. Από κει και πέρα ο Κεραυνός πήρε ολοκληρωτικά τον έλεγχο του αγώνα και προηγήθηκε στο ημίχρονο με ένα ασφαλές σκορ 2-0, με σκόρερ τους Χατζηαγοράκη στο 17' και Δαηλίδη στο 31'. Τεράστια ευκαιρία λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου έχασε από πολύ καλή θέση μέσα από την μικρή περιοχή ο Κόζαρης. 
Στο δεύτερο μέρος μετά και την είσοδο ως αλλαγή του Μίλτου Σαπάνη δημιουργήθηκαν κατά διαστήματα επικίνδυνες καταστάσεις προς την εστία του Μητακίδη αλλά χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Παρ' όλα αυτά ο Κεραυνός έκανε το 3-0 στο 74' μετά από ωραίο συνδυασμό των παικτών του και τελικό αποδέκτη τον Ουσταμπασίδη, ο οποίος ανενόχλητος με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Επόμενο επίσημο παιχνίδι είναι με αντίπαλο τον Ελευθεριακό, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο 17-18 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο του Ελευθερίου-Κορδελιού. Μέχρι τότε ενδέχεται το επόμενο Σαββατοκύριακο 10-11/9 να πραγματοποιηθεί κάποιος φιλικός αγώνας.

Το φύλλο αγώνος:
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 3-0
ΣΚΟΡΕΡ: Χατζηαγοράκης (17'), Δαηλίδης (31'), Ουσταμπασίδης (74')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Μιχούλιας (Πάνου - Βουκουρεσλής)
Κεραυνός Ωραιοκάστρου (Βασίλης Καστανιώτης): Μητακίδης, Λιωτήρης (83' Μπίνος), Αδαλοζίδης, Τσάτσας, Μαναβίδης (81' Τσιτιρίδης), Μίλκας, Τοπαλίδης, Δαηλίδης Π., Ουσταμπασίδης, Χατζηαγοράκης, Νικολαΐδης (70' Εξαδάκτυλος)
Δόξα Πενταλόφου (Γιώργος Βλαχούδης): Ψάριας, Τσιφούτης Χ. (63' Σκέμπης), Σαπάνης Ι., Σταματάκης, Μάσκας, Τσιφούτης Αθ., Πουμπουρίδης, Γιόφκας (76' Κιθαρίδης), Τζιώλης, Κόζαρης (46' Σαπάνης Μ.).

ΦΩΤΟΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΑΓΩΝΑ:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου