Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Δόξα Πενταλόφου-ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου 1-2



Η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα είναι γεγονός για την Δόξα Πενταλόφου καθώς ηττήθηκε σήμερα το πρωί από τον ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου με τελικό σκορ 1-2. Ένα παιχνίδι στο οποίο δυσκολεύτηκαν και οι δύο ομάδες να παίξουν ποδόσφαιρο διότι επικρατούσε πολύ δυνατός αέρας καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πήραν νωρίς "κεφάλι" στο σκορ μετά από τραγική ασυνεννοησία των αμυντικών με τον τερματοφύλακα της Δόξας Ψάρια, η μπάλα στρώθηκε στον Χατζημιχαήλ κι αυτός με δυνατό σουτ έκανε το 0-1 στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης. Στη συνέχεια η Δόξα αντέδρασε και δώδεκα λεπτά αργότερα ισοφάρισε το ματς με κεφαλιά του Φούκα. Έπειτα ο ΑΟΚ έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες με τον Λαφτσίδη, έχοντας κι ένα δοκάρι μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χατζημιχαήλ. Η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα χάθηκε στο 42ο λεπτό, όταν ο Ψάριας έκανε δυνατό ελεύθερο, η μπάλα με την δύναμη του αέρα έφτασε στην αντίπαλη εστία, τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια επιστρέφει στον Σαρίκη, ο αρχηγός της Δόξας μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα έκανε αδύναμο σουτ με αποτέλεσμα ο Χατζόπουλος του ΑΟΚ να μπλοκάρει τη μπάλα. Εάν η φάση αυτή μετουσιωνόταν σε γκολ τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά όσον αφορά το αποτέλεσμα του αγώνα. Σκορ ημιχρόνου 1-1.

Στο ίδιο τέμπο το δεύτερο ημίχρονο με τον αέρα να είναι πρωταγωνιστής του αγώνα. Σε μια κόντρα επίθεση στο 67' ο ΑΟΚ πήρε ξανά προβάδισμα στο σκορ με σκόρερ τον Κωνσταντινίδη, ο οποίος εκμεταλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του Ψάρια και με πλασέ έγραψε το 1-2 για τον Άγιο Αθανάσιο. Στα τελευταία 20 λεπτά η Δόξα πίεζε ασφυκτικά τον ΑΟΚ κυρίως με στημένες φάσεις για να ισοφαρίσει το παιχνίδι, χάνοντας απίστευτες ευκαιρίες μέχρι και στα χασομέρια του αγώνα για γίνει 2-2 αλλά ο τερματοφύλακας του ΑΟΚ Χατζόπουλος ήταν παρών όπου κι αν χρειαζόταν. Τελικό αποτέλεσμα 1-2 και πρώτη απώλεια βαθμών για την Δόξα που παρέμεινε στους 15 βαθμούς. Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον Ιωνικό Ιωνίας εκτός έδρας, αγώνας που πιθανόν να πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Γαλλικού (Μαγνησιακού Ιωνίας), όπου και αγωνίζεται συνήθως ο Ιωνικός φέτος. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν την Τρίτη 1/11/2016 από την ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΑΟΚ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 1-2
ΣΚΟΡΕΡ: Χατζημιχαήλ (7'), Φούκας (19'), Κωνσταντινίδης (67')
ΔΟΚΑΡΙΑ: Χατζημιχαήλ (36'), Ψάριας (42')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Κωνσταντινίδης Γ. (Πάτρας-Ασλάνης)
Δόξα Πενταλόφου (Γιώργος Βλαχούδης): Ψάριας, Τσιφούτης Χ. (87' Παροτσίδης), Γιόφκας, Σαπάνης Ι., Σκέμπης, Σημαιοφορίδης (72' Κιθαρίδης), Σαρίκης, Τσιφούτης Αθ., Κόζαρης, Σταματάκης, Φούκας (58' Μάσκας).
ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου (Κώστας Κορμαρής): Χατζόπουλος, Αρβανίτης, Μιμηκόπουλος Θ. (77' Μιμηκόπουλος Γ.), Φιγκούρι, Αβραάμ, Βέλιος (56' Μπούκας), Λαφτσίδης Μ. (80' Τάφα), Χατζημιχαήλ, Μπαρντούσι, Πεταλάς, Κωνσταντινίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου