Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Σμυρναϊκός Βαθυλάκκου-Δόξα Πενταλόφου 1-0



Άλλη μια ντροπιαστική ήττα γνώρισε σήμερα το πρωί στον Βαθύλακκο η Δόξα Πενταλόφου, καθώς ο τοπικός Σμυρναϊκός παίζοντας ψυχωμένα πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς έστω και στο 85'. Αντίθετα η Δόξα απογοήτευσε για άλλη μια φορά με την απόδοση της και πρέπει επειγόντως να αλλάξει κάτι στη συνέχεια του πρωταθλήματος γιατί τα πράγματα αρχίζουν και δυσκολεύουν όσον αφορά την εύκολη παραμονή. Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, η Δόξα ξεκίνησε πολύ καλά στο παιχνίδι χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί με τον Πρωτόγερο στο 4'. Δοκάρι οριζόντιο στη συνέχεια είχε η Δόξα από σουτ του Φούκα στο 17'. Στο 23' λάθος του τερματοφύλακα του Βαθυλάκκου, αποδέκτης της μπάλας ο Φούκας, με τον τελευταίο να μη μπορεί σε άδεια εστία να πετύχει το γκολ καθώς ο Γκουντής, ο οποίος στάθηκε τυχερός στη φάση, μπλόκαρε δύσκολα τη μπάλα. Έπειτα ο Βαθύλακκος ισορρόπησε το ματς και προσπάθησε σε 2-3 περιπτώσεις να πετύχει κάποιο τέρμα αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Σκορ ημιχρόνου 0-0.

Με ευκαιρία για την Δόξα ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο, όταν στο 48' ο Σαρίκης από τα δεξιά έβγαλε καλή σέντρα, με τον Μενεξέ στη συνέχεια να μην μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Γκουντή. Η συνέχεια του παιχνιδιού δεν είχε να παρουσιάσει κάτι ιδιαίτερο, με τον Σμυρναϊκό να έχει τη κατοχή της μπάλας για αρκετό διάστημα, παίζοντας ωραίο και στρωτό ποδόσφαιρο και την Δόξα να προσπαθεί κυρίως με αντεπιθέσεις να δημιουργήσει κάτι επικίνδυνο στα καρέ του Βαθυλάκκου. Σαν να μην έφτανε αυτό στο 67ο λεπτό η Δόξα μένει και με 10 ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Σταματάκη. Έπειτα ο Βαθύλακκος, όντας και με παίκτη παραπάνω συνέχισε στον ίδιο ρυθμό το παιχνίδι του, δημιουργώντας συνεχώς επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Ψάρια. Το πολυπόθητο γκολ της νίκης για τον Βαθύλακκο ήρθε τελικά στο 85ο λεπτό, όταν ο Γιλτίδης εκτέλεσε κόρνερ για τον Σμυρναϊκό και τον Λίγκο στη συνέχεια με κεφαλιά να κάνει το 1-0. Στο 89' ο Σμυρναϊκός μένει κι αυτός με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Λάρι επίσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Τελικό αποτέλεσμα 1-0. Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο την ΑΕ Ευόσμου, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Νεοχωρούδας. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν την Τρίτη 29/11/2016 από την ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:
ΣΜΥΡΝΑΪΚΟΣ ΒΑΘΥΛΑΚΚΟΥ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 1-0
ΣΚΟΡΕΡ: Λίγκος (85')
ΔΟΚΑΡΙ: Φούκας (17')
ΑΠΟΒΟΛΕΣ: Σταματάκης (67'), Λάρι (89')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Μαρόπουλος (Ασλάνης - Μεταξιώτης)
Σμυρναϊκός Βαθυλάκκου (Ηλίας Μηλιώνης-Χριστόφορος Κωφίδης): Γκουντής, Θανάκος, Δημητρόβ (78' Λεονταράκης), Χατζηπαρασκευάς Α., Τσακιρίδης, Λίγκος, Λάρι, Ιωαννίδης (75' Αραπέλης), Χατζηπαρασκευάς Σ., Γιλτίδης, Καφές.
Δόξα Πενταλόφου (Γιώργος Βλαχούδης): Ψάριας, Σαρίκης, Παροτσίδης, Σκέμπης, Σαπάνης Ι., Σταματάκης, Πρωτόγερος (65' Φλαρούντζος), Πουμπουρίδης, Κιθαρίδης (71' Τσιφούτης Αθ.), Μενεξές (50' Γιόφκας), Φούκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου