Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Ιωνικός Ιωνίας-Δόξα Πενταλόφου 2-1



Την δεύτερη σερί ήττα γνώρισε χθες το μεσημέρι στο γήπεδο της Μαγνησίας η Δόξα Πενταλόφου αυτή τη φορά από την ομάδα του Ιωνικού Ιωνίας με τελικό σκορ 2-1. Στις αρχές του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν στο 12ο λεπτό με κεφαλιά του Ναζλίδη. Από το 20' και μετά η Δόξα ισορρόπησε το ματς και δημιουργούσε συνεχώς μικρο ευκαιρίες για πετύχει κάποιο τέρμα, το οποίο και επιτεύχθηκε στο 32' με άψογο σουτ του Κόζαρη, ισοφαρίζοντας για την Δόξα σε 1-1. Δοκάρι είχε στο 38ο λεπτό ο Ιωνικός με τον Ναζλίδη. Σκορ ημιχρόνου 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Ιωνικού από το 46' μέχρι και το 50ο λεπτό της συνάντησης έχασαν 3 απίστευτες ευκαιρίες να πάρουν "κεφάλι" στο σκορ, όπου η μία από τις τρεις βρήκε και στο οριζόντιο δοκάρι του Ψάρια, από σουτ του Ελληνίδη. Μετά από αυτό το εκρηκτικό ξεκίνημα των γηπεδούχων, τη σκυτάλη για τις ευκαιρίες την πήρε η Δόξα. Αρχικά στο 61' ο νεοαποκτηθέντας Φλαρούντζος έχασε μεγάλη ευκαιρία, ο οποίος από καλή θέση έπιασε δυνατό σουτ αλλά ο Κορώνας απέκρουσε δύσκολα και στο 64' από το ίδιο σημείο ο Τζιώλης έκανε ένα αδύναμο σουτ, με τον Κορώνα να μπλοκάρει ξανά εύκολα τη μπάλα. Κόντρα στη ροή του αγώνα στο 77' ο Ιωνικός κερδίζει φάουλ σε πολύ καλή θέση, ο Ελληνίδης ανέλαβε την εκτέλεση και με πολύ ωραίο σουτ στο Γ' έγραψε το 2-1 για τον Ιωνικό. Δοκάρι στη συνέχεια είχε για την Δόξα ο Φλαρούντζος, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 2-2 στο 85'. Τελικό αποτέλεσμα 2-1. Κορυφαίοι του αγώνα για την Δόξα ήταν αδιαμφισβήτητα ο νεαρός αμυντικός Κωνσταντίνος Σκέμπης αλλά και ο επιθετικός Βασίλης Κόζαρης. Μετά και από αυτή την ήττα αλλά περιθώρια χαμένων βαθμών δεν υπάρχουν και η νίκη είναι μονόδρομος στον επόμενο εντός έδρας αγώνα με τον Αξιό Ανατολικού. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν την Τρίτη 8/11/2016 από την ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:
ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 2-1
ΣΚΟΡΕΡ: Ναζλίδης (12'), Κόζαρης (32'), Ελληνίδης (77')
ΔΟΚΑΡΙΑ: Ναζλίδης (38'), Ελληνίδης (46'), Φλαρούντζος (85')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Παπαγγελής (Τσιότσιος - Μιχτατίδης)
Ιωνικός (Αλέκος Θεοδωρίδης): Κορώνας Χ., Χατζηαντωνίου, Γαϊτανίδης, Δουρμούσης, Τόρα, Κουσιώρας, Αγγελής (10' λ.τρ. Δημητρίου), Ποργιαζής (80' Δαλκίδης), Ναζλίδης (90+1 Κεχαγιάς), Ελληνίδης, Αντωνιάδης.
Δόξα Πενταλόφου (Γιώργος Βλαχούδης): Ψάριας, Τσιφούτης Χ. (46' Σημαιοφορίδης), Γιόφκας, Μάσκας, Σκέμπης, Σαρίκης, Σταματάκης, Τσιφούτης Αθ. (46' Φούκας), Κόζαρης, Φλαρούντζος, Τζιώλης (67' Παροτσίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου