Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Δόξα Πενταλόφου-Α.Ε. Ευόσμου 0-1



Μια άδικη ήττα γνώρισε σήμερα το πρωί η Δόξα Πενταλόφου από την Αθλητική Ένωση Ευόσμου με σκορ 0-1. Μία ήττα που ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και την Δόξα να αγωνίζεται με 9! μόλις ποδοσφαιριστές από το 41'. Στο πρώτο ημίχρονο αν και η Δόξα ήταν αυτή που ξεκίνησε πολύ καλά στο παιχνίδι στα πρώτα 10 λεπτά, έχοντας και δύο μεγάλες ευκαιρίες για να προηγηθεί με τον Γιάννη Σαπάνη και τον Φούκα, η συνέχεια ήταν εφιαλτική καθώς η διαιτητής του αγώνα κ. Αμανατίδου απέβαλε με απευθείας κόκκινες κάρτες, τους Σαρίκη (10') και Σκέμπη (40'), αφήνοντας την Δόξα για το υπόλοιπο του αγώνα με 9 παίκτες. Να αναφέρουμε ότι η δεύτερη κόκκινη του Σκέμπη ήταν πέρα για πέρα άδικη, καθώς θα μπορούσε να του δοθεί τουλάχιστον κίτρινη κάρτα και όχι κόκκινη. Και μέσα σ' όλα αυτά η ΑΕ Ευόσμου καταφέρνει να ανοίξει το σκορ στο 46' με πλασέ του Λάμι. Σκορ ημιχρόνου 0-1.

Όπως ήταν λογικό στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕ Ευόσμου όντας και με 2 παίκτες παραπάνω είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και την κατοχή της μπάλας, έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες με τους Ρενάτο Ντόκου στο 48' και Σαμπελίδη στο 54' όμως δεν κατάφερε να διευρύνει το σκορ και να κλειδώσει τη νίκη. Η Δόξα έκανε την υπερπροσπάθεια της στο δεύτερο μέρος, έστω και με 9 παίκτες όμως ήταν αδύνατον να καταφέρει να πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι. Η μόνη καλή ευκαιρία που είχε η Δόξα στο δεύτερο μέρος ήταν στο 92ο λεπτό, όταν ο Μάσκας εκτέλεσε φάουλ σε καλή θέση, με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Πέππα. Τελικό αποτέλεσμα 0-1. Έτσι η Δόξα για το επόμενο παιχνίδι μετράει δύο απουσίες και μία επιστροφή, αυτή του Θανάση Σταματάκη. Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον Αστέρα Αμπελοκήπων, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο πλαστικό γήπεδο των Αμπελοκήπων. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν την Τρίτη 6/12/2016 από την ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-Α.Ε. ΕΥΟΣΜΟΥ 0-1
ΣΚΟΡΕΡ: Λάμι (45'+1)
ΑΠΟΒΟΛΕΣ: Σαρίκης (10'), Σκέμπης (40')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Αμανατίδου Σ. (Λιαρής - Ντόντης)
Δόξα Πενταλόφου (-): Ψάριας, Σαρίκης, Γιόφκας, Σκέμπης, Σαπάνης Ι., Τσιφούτης Αθ. (88' Πρωτόγερος), Φούκας, Μάσκας, Φλαρούντζος (75' Σίμος), Σαπάνης Μ., Κιθαρίδης (60' Σημαιοφορίδης).
Α.Ε. Ευόσμου (Ηλίας Ζωμένος): Πέππας, Ντόκου Αρ., Σαμπιασβίλι, Αλμπάνης, Χατζηκυριακίδης, Χαντζιάρας, Γιαννιώτης (60' Ταραμάς), Λαφτσίδης Π., Ντόκου Ρ. (87' Μπατάλης), Λάμι, Σαμπελίδης (80' Καλανίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου