Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Δόξα Πενταλόφου-Ελευθεριακός 2-0



Τεράστιας σημασίας νίκη πέτυχε σήμερα το πρωί η Δόξα Πενταλόφου καθώς κέρδισε τον αήττητο μέχρι σήμερα Ελευθεριακό με τελικό σκορ 2-0. Στο πρώτο ημίχρονο και στα πρώτα πέντε λεπτά η Δόξα είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά όσο περνούσε η ώρα ο Ελευθεριακός έβρισκε τα πατήματα του μέσα στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τους Ευθυμιάδη στο 14' και Ασλανίδη στο 18'. Στο 23' μεγάλη ευκαιρία για την Δόξα, όταν ο Φλαρούντζος έπιασε δυνατό σουτ εκτός περιοχής, με τον Καρσίκη να αποκρούει εν συνεχεία σε κόρνερ. Νέα μεγάλη ευκαιρία στο 28', όταν ο Φούκας εκτέλεσε κόρνερ για την Δόξα, η μπάλα καταλήγει στα πόδια του Μάσκα και από πολύ κοντά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Μέχρι τα τέλη του ημιχρόνου ο Ελευθεριακός προσπαθούσε να σκοράρει κυρίως από στημένες φάσεις αλλά χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Σκορ ημιχρόνου 0-0.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για τους γηπεδούχους, όταν στο 47' ο Φούκας από τα αριστερά έβγαλε συρτή σέντρα, η μπάλα έφτασε στον έμπειρο Μίλτο Σαπάνη, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή έκανε το 1-0 για την Δόξα Πενταλόφου. Στη συνέχεια ο Ελευθεριακός πίεσε για την ισοφάριση αλλά σε μια αντεπίθεση στο 74' ο Κιθαρίδης από τα δεξιά πάσαρε στον Φλαρούντζο και ο τελευταίος με ωραίο δυνατό σουτ εκτέλεσε τον Καρσίκη, κάνοντας δύο τα τέρματα για την ομάδα του. Έπειτα η Δόξα πήρε τα ηνία του αγώνα και ανά δυο λεπτά απειλούσε συνεχώς την εστία του Καρσίκη, με μεγαλύτερη φάση αυτή στο 78ο λεπτό, όταν ο Φλαρούντζος κατάφερε να περάσει όλη την άμυνα του Ελευθεριακού, βρέθηκε σχεδόν τετ α τετ με τον Καρσίκη αλλά το σουτ που πραγματοποίησε πέρασε ελάχιστα άουτ από αριστερό δοκάρι. Οριζόντιο δοκάρι είχε ο Ελευθεριακός στο 88' από σουτ του Χαιρόπουλου, ο οποίος να αναφέρουμε ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Ελευθεριακού, έτρεξε αρκετά χιλιόμετρα και βοήθησε αρκετά την ομάδα του μεσοεπιθετικά. Τελικό αποτέλεσμα 2-0. Μεγάλη νίκη όπως είπαμε πήρε η Δόξα, 2η συνεχόμενη και απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο όπως είναι η ομάδα του Ελευθεριακού. MVP του αγώνα θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν ο έμπειρος Μίλτος Σαπάνης, ο οποίος πέρα από το γκολ που πέτυχε, βοήθησε πάρα πολύ την Δόξα μεσοεπιθετικά, ηρεμώντας σε μεγάλο βαθμό την ομάδα στο παιχνίδι της. Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι για την φετινή χρονιά, με την Δόξα να κλείνει το 2016 με ένα σπουδαίο νικηφόρο αποτέλεσμα. Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον νέο πρωτοπόρο τώρα ΠΑΟ Κουφαλίων, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο των Κουφαλίων. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν πιθανώς την Τρίτη 3/1/2017 από την ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ 2-0
ΣΚΟΡΕΡ: Σαπάνης Μ. (47'), Φλαρούντζος (74')
ΔΟΚΑΡΙ: Χαιρόπουλος (88')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Μαρόπουλος (Παπακίπης - Στάγκος)
Δόξα Πενταλόφου (Κώστας Λαμπάδας): Ψάριας, Σαρίκης Σκέμπης, Γιόφκας, Σαπάνης Ι., Σταματάκης, Φούκας (87' Τζιώλης), Μάσκας, Φλαρούντζος (89' Σίμος), Τσιφούτης Αθ. (66' Κιθαρίδης), Σαπάνης Μ.
Ελευθεριακός (Ζαχαρίας Σεμερτζίδης): Καρσίκης, Νατσίδης (83' Κούσης), Μηνάογλου (36' Παπαβραμίδης), Ψαρόπουλος, Βενέτης, Καϊμακαμίδης, Παπαδόπουλος Τ. (46' Βιλανάκης), Τούσα, Ευθυμιάδης, Χαιρόπουλος, Ασλανίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου