Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Δόξα Πενταλόφου-Ιωνικός Ιωνίας 1-0



Νίκη "εξάποντο" πήρε σήμερα το πρωί στην Νεοχωρούδα η Δόξα Πενταλόφου, καθώς νίκησε έστω και δύσκολα την ομάδα του Ιωνικού Ιωνίας με τελικό σκορ 1-0. Στο πρώτο ημίχρονο και στο 15' ο Ιωνικός απείλησε πρώτος την αντίπαλη εστία, όταν ο Αντωνίαδης έκανε ωραία προσωπική ενέργεια αποφεύγοντας τους αμυντικούς της Δόξας, εν συνεχεία έπιασε δυνατό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία του Ψάρια. Στο 40ο λεπτό η Δόξα χάνει την ευκαιρία του αγώνα, όταν ο Σαραμουρλής βγάζει κάθετη πάσα στον Φλαρούντζο, ο δεύτερος βγαίνει σε θέση τετ α τετ αλλά ο Κορώνας Χ. μπλόκαρε δύσκολα τη μπάλα. Στο 45' ο Μάσκας εκτέλεσε φάουλ για την Δόξα, ο Γιάννης Σαπάνης έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα βγήκε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Χ. Κορώνα. Σκορ ημιχρόνου 0-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο, με τον Ιωνικό να χάνει πρώτος ευκαιρία στο 58', όταν ο Ελληνίδης εκτέλεσε φάουλ για την ομάδα του αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 60' νέα μεγάλη ευκαιρία χάνει η Δόξα, όταν ο Φλαρούντζος έβγαλε κάθετη πάσα στον Σαραμουρλή, αυτός βρέθηκε μόνος τετ α τετ με τον Κορώνα Χ., έκανε το σουτ αλλά ο τερματοφύλακας του Ιωνικού απέκρουσε ξανά ενστικτωδώς. Στην τρίτη προσπάθεια όμως το σκορ άνοιξε για την Δόξα, όταν στο 77' ο Μάσκας εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα βρέθηκε μέσα στην μικρή περιοχή του Ιωνικού και μετά από αδράνεια στην άμυνα των φιλοξενουμένων, ο Σταματάκης από κοντά με δυνατό σουτ έκανε το 1-0. Στο 79' ο Φλαρούντζος έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 2-0, όταν βρέθηκε πάλι απέναντι με τον Κορώνα Χ., αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε αργά και βασανιστικά άουτ από αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 82' ο Μανελίδης προσπάθησε με ένα φιλόδοξο σουτ εκτός περιοχής να πετύχει κάποιο τέρμα αλλά η μπάλα πέρασε αρκετά άουτ. Τελικό αποτέλεσμα 1-0. Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον Αξιό Ανατολικού, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Ανατολικού. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν την Τρίτη 21/3/2017 από την ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ 1-0
ΣΚΟΡΕΡ: Σταματάκης (77')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Γκορτσίλας (Ασλάνης - Πατσιάς)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Μπούρος Γεώργιος
Δόξα Πενταλόφου (Κώστας Λαμπάδας): Ψάριας, Τσιτλαχίδης, Γιόφκας, Σκέμπης, Σαπάνης Ι., Σταματάκης, Φλαρούντζος, Σαραμουρλής (75' Σημαιοφορίδης), Φούκας (88' Σίμος), Τσιφούτης Αθ. (63' Τζιώλης), Μάσκας.
Ιωνικός Ιωνίας (Αλέκος Θεοδωρίδης): Κορώνας Χ., Χατζηανατωνίου, Γαϊτανίδης (83' Σουλεϊμάνογλου), Δουρμούσης, Δημητρίου, Κουσιώρας, Αγγελής, Μπαλόμπας, Μανελίδης, Ελληνίδης (75' Σιδηρόπουλος), Αντωνιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου