Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Αναγέννηση Χαλκηδόνας-Δόξα Πενταλόφου 0-0



Όπως και στο πρώτο παιχνίδι μέσα στην Νεοχωρούδα έτσι και χθες μέσα στην Χαλκηδόνα, η τοπική Αναγέννηση και η Δόξα Πενταλόφου αναδείχθηκαν ισόπαλες με τελικό σκορ 0-0. Αν και η Δόξα στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού είχε τον έλεγχο της μπάλας, έχασε 2 πολύ καλές ευκαιρίες με τους Τζιώλη (σουτ) στο 57ο λεπτό και Γιάννη Σαπάνη (κεφαλιά) στο 73ο λεπτό, παρ' όλα αυτά δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ και έτσι το 0-0 έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον Σμυρναϊκό Βαθυλάκκου, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Νεοχωρούδας. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν την Τρίτη 4/4/2017 από την ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 0-0
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Μαρόπουλος (Δημητριάδης Α. - Παπαδοπούλου Ζ.)
Αναγέννηση Χαλκηδόνας (Στέφανος Δημητριάδης): Κατρατσέας, Γιαννουπλάκης (46' Καρέτζος), Κούσας (46' Φεντάνης), Παπαδημητρίου, Μερακλής, Τανταλίδης, Μπένας, Μανάκης, Κεσελίδης, Ρίτε, Μανίκος.
Δόξα Πενταλόφου (Κώστας Λαμπάδας): Ψάριας, Τσιτλαχίδης, Σαπάνης Ι., Σκέμπης, Γιόφκας, Σταματάκης, Φούκας (75' Τσιφούτης Αθ.), Μάσκας, Τζιώλης (60' Σίμος), Σαραμουρλής, Πουμπουρίδης (65' Σημαιοφορίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου