Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Δόξα Πενταλόφου-Αστέρας Αμπελοκήπων 0-0



Με μία όχι και τόσο καλή εμφάνιση τελείωσε την φετινή σεζόν η Δόξα Πενταλόφου, καθώς παραχώρησε λευκή ισοπαλία με τον Αστέρα Αμπελοκήπων σήμερα το απόγευμα στην Νεοχωρούδα με τελικό σκορ 0-0. Η Δόξα με αυτό το αποτέλεσμα εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στην Α' Κατηγορία σε αντίθεση με τον Αστέρα που υποβιβάζεται στην Β' Κατηγορία. Το παιχνίδι όπως δείχνει και το τελικό αποτέλεσμα δεν είχε κάτι το ουσιαστικό να παρουσιάσει διότι κύριο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού ήταν οι πολύ δυνατές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου. Και οι δύο ομάδες είχαν από δύο καλές στιγμές σ' όλο το παιχνίδι, με αυτές του Αστέρα να καταλήγουν στο δοκάρι. Στο 12ο λεπτό ο Παροτσίδης βρέθηκε τετ α τετ με τον Σαρίδη, έκανε το σουτ αλλά μπάλα χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι των Αμπελοκήπων. Σκορ ημιχρόνου 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 61' ο Αστέρας είχε το πρώτο του δοκάρι, όταν ο Λαζαρίδης έπιασε δυνατό σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι του Ψάρια, εν συνεχεία σκάει πάνω στην γραμμή και τελικώς απομακρύνθηκε μακριά από τον Γιάννη Σαπάνη. Στο 68' ήταν η σειρά της Δόξας να απειλήσει όταν ο Μάσκας έβγαλε πολύ καλή σέντρα από την δεξιά πλευρά, ο Γιάννης Σαπάνης όμως από κοντά έπιασε "χλιαρή" κεφαλιά με αποτέλεσμα ο Σαρίδης να μπλοκάρει εύκολα την μπάλα. Τέλος ο Αστέρας έχασε την ευκαιρία να κλέψει το τρίποντο στις καθυστερήσεις του αγώνα (92'), όταν ο Αναστασιάδης με φανταστική εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στην οριζόντια δοκό του Ψάρια, με αποτέλεσμα στο επόμενο λεπτό ο διαιτητής κ. Παγώνης να σφυρίξει την λήξη του παιχνιδιού. Τελικό αποτέλεσμα 0-0.

Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 0-0
ΔΟΚΑΡΙΑ: Παροτσίδης (12'), Λαζαρίδης (61'), Αναστασιάδης (92')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Παγώνης (Αλμπανίδου - Καρασσαβίδης)
Δόξα Πενταλόφου (Κώστας Λαμπάδας): Ψάριας, Σαρίκης (46' Μασκας), Τσιτλαχίδης, Σκέμπης, Σαπάνης Ι., Σταματάκης, Φλαρούντζος, Γιόφκας, Τσιφούτης Αθ., Σαραμουρλής (82' Σίμος), Παροτσίδης (72' Σημαιοφορίδης).
Αστέρας Αμπελοκήπων (Βαγγέλης Θωμαΐδης): Σαρίδης, Νικολαΐδης, Κοντός (27' Χασβαράνι), Πίτσιος, Καρυπίδης, Μαυρουδάκης, Λαζαρίδης (55' Κοσσυφάς), Φουντούκης (64' Χανακιώτης), Αναστασιάδης, Παφίλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου