Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

ΦΙΛΙΚΟ: Μαγνησιακός-Δόξα Πενταλόφου 0-5



Σε έναν αγώνα "παράσταση" για ένα ρόλο, η Δόξα Πενταλόφου διέλυσε μέσα στο γήπεδο του Γαλλικού τον τοπικό Μαγνησιακό με τελικό σκορ 0-5. Από τα πρώτα λεπτά οι φιλοξενούμενοι επέβαλλαν τον ρυθμό τους και παίζοντας απλό και σωστό ποδόσφαιρο κατάφεραν να φτάσουν σ' αυτό το ευρύ σκορ. Στο 15' ο Τσιφούτης με πλασέ από κοντά έκανε το 0-1. Στο 32' ο Παροτσίδης με ένα φανταστικό σουτ από την αριστερή πλευρά έκανε το 0-2 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο ίδιο έργο θεατές και στο δεύτερο ημίχρονο μόλις στο 50ο λεπτό ο Τσιφούτης έκανε το σουτ αλλά η μπάλα "έξισε" το δεξί κάθετο δοκάρι του Μαγνησιακού. Τρία λεπτά αργότερα ο Πρωτόγερος με ωραίο πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3. Στο 58' ο Γιόφκας με δυνατό σουτ έγραψε το 0-4 ενώ το "κερασάκι στην τούρτα" το έβαλε στο 86' ο Πουμπουρίδης ο οποίος επίσης με ωραίο δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα 0-5. Επόμενο φιλικό για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον ΠΑΟ Δορκάδας, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30-8-2017 και ώρα 18:30, στο γήπεδο του Πενταλόφου.

Η αρχική σύνθεση της Δόξας Πενταλόφου: Πένου, Σαρίκης, Σκέμπης Κ., Σκέμπης Ν., Σίμος, Σαραμουρλής, Παροτσίδης, Τσιφούτης Αθ., Πρωτόγερος, Τζιώλης, Γιόφκας.
Επίσης αγωνίστηκαν και οι: Ψάριας, Μενεξές, Πουμπουρίδης, Βασιλειάδης, Κύρου και Γρούτκας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:
1) Σε φιλικό που πραγματοποιηθηκε το περασμένο Σάββατο στα Κύμινα, η Δόξα Πενταλόφου κέρδισε τον Ολυμπιακό Κυμίνων (Α1' ΕΠΣΜ) με τελικό σκορ 2-4. Τα γκολ για την Δόξα πέτυχαν οι: Παροτσίδης 0-1, αυτογκόλ 0-2, Πουμπουρίδης 1-3 και Τσιφούτης 1-4.

2) Το προγραμματισμένο φιλικό της Κυριακής με τον Ποντιακό Νέας Σάντας που ήταν να γίνει εκτός έδρας στις 27/8, αναβάλλεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου