Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

ΦΙΛΙΚΟ: Δόξα Πενταλόφου-Ποσειδώνας Νέας Μηχανιώνας 1-1



Φιλική ισοπαλία είχαμε σήμερα το απόγευμα (17-8-17) στον Πεντάλοφο, εκεί όπου η τοπική Δόξα ήρθε ισόπαλη με τον Ποσειδώνα Νέας Μηχανιώνας με σκορ 1-1. Ο αγώνας ήταν αφιερωμένος σε έναν μεγάλο παίκτη αλλά και άνθρωπο, τον Ηλία Βελώνη, ο οποίος έχασε την ζωή πριν λίγο καιρό από ατύχημα στην προσωπική του εργασία. Έτσι και οι δύο σύλλογοι αγωνίστηκαν για την μνήμη του καθώς ο ίδιος αγωνίστηκε τόσο στην Δόξα όσο και στον Ποσειδώνα της Γ' Εθνικής τότε. Στα του αγώνα τώρα, πριν την έναρξη του κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον εκλιπόντα Ηλία Βελώνη. Με το ξεκίνημα του παιχνιδιού οι ομάδες έκαναν τις πρώτες αναγνωριστικές πάσες χωρίς να απειλήσουν τις δύο εστίες. Η Δόξα έχασε την μεγάλη ευκαιρία να μπει μπροστά στο σκορ όταν στο 23' ο Τσιφούτης σε κενή εστία δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Δύο λεπτά μετά η Μηχανιώνα άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ του Ιγνατίδη. Η απάντηση της Δόξας ήταν σχετικά άμεση καθώς στο 32ο λεπτό ο Γιόφκας με πολύ ωραίο πλασέ ισοφάρισε το σκορ σε 1-1, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου δόθηκαν στην οικογένεια του Ηλία Βελώνη τιμητική πλακέτα και δύο εικονιζόμενες φανέλες, μία από κάθε ομάδα, με τις οποίες αγωνιζόταν ο Ηλίας και στην μία αλλά και στην άλλη ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο αντίπαλοι δεν είχαν να παρουσιάσουν κάτι το ουσιαστικό, πέραν από τα δύο δοκάρια, ένα για την καθεμιά που δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ. Αρχικά ο Παροτσίδης στο 68' με ένα σουτ-βολίδα έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι ενώ για τον Ποσειδώνα ο Παπαφλωράτος έστειλε κι αυτός την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Πένου στο 74'. Τελικό αποτέλεσμα 1-1. Επόμενο φιλικό για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Κυμίνων, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19-8-2017 και ώρα 18:30, στο γήπεδο των Κυμίνων.

Διαιτησία: Τζίκας Φ.

Η αρχική σύνθεση της Δόξας Πενταλόφου: Ψάριας, Σαρίκης, Σκέμπης Κ., Σκέμπης Ν., Μενεξές, Γρούτκας, Μάσκας, Τσιφούτης Αθ., Πουμπουρίδης, Τζιώλης, Γιόφκας.
Επίσης αγωνίστηκαν και οι: Πένου, Σίμος, Παροτσίδης, Πρωτόγερος, Τάκης, Σαραμουρλής, Κύρου, Δούμπαλας Ζ. και Δούμπαλας Γ.

Δείτε παρακάτω μερικά φωτοστιγμιότυπα από την σημερινή φιλική αναμέτρηση:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου