Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

ΦΙΛΙΚΟ: Δόξα Πενταλόφου-Π.Α.Ο. Δορκάδας 1-2



Την πρώτη φιλική ήττα και συνάμα με κακή εμφάνιση γνώρισε χθες το απόγευμα (30/8/17) η Δόξα Πενταλόφου με τελικό σκορ 1-2 από την καλοδουλεμένη ομάδα του Π.Α.Ο. Δορκάδας. Η Δορκάδα από τα πρώτα λεπτά ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο με σκορ 0-2, μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στην γηπεδούχο Δόξα. Στο 34' και όταν το σκορ ήταν 0-1 ο Σαρίκης πάσαρε στον Γιόφκα κι εκείνος με δυνατό συρτό σουτ λίγο έλειψε να κάνει το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με το πρώτο, που αν ήταν εύστοχη στις κλασσικές ευκαιρίες που τις δόθηκαν θα μπορούσε και να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ σε 3-2. Στο 67' ο Σαρίκης κερδίζει πέναλτι, ο Σαραμουρλής ανέλαβε την εκτέλεση και με ψύχραιμο πλασέ μείωσε σε 1-2. Έπειτα η Δόξα έχασε αυτά που λέμε "δεν χάνονται", κυρίως από το 80' και μετά. Συγκεκριμένα στο 81' ο Πουμπουρίδης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Δορκάδας, έκανε το σουτ αποκρούει εν συνεχεία ο τερματοφύλακας και στην επανάληψη ο Πρωτόγερος σε άδεια εστία δεν μπόρεσε να σκοράρει καθώς το σουτ που επιχείρησε πέρασε ψηλά άουτ. Στο 86' σέντρα από τα αριστερά του Παροτσίδη, ο επερχόμενος Πρωτόγερος έπιασε την κεφαλιά αλλά ο τερματοφύλακας της Δόρκάδας απέκρουσε ενστικτωδώς. Τελευταία και πιο μεγάλη ευκαιρία στο 89' όταν ο Πρωτόγερος έβγαλε συρτή πάσα από τα δεξιά, ο έμπειρος Νίκος Σκέμπης όμως σε κενή εστία δεν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Δορκάδας για να γίνει το 2-2. Τελικό αποτέλεσμα 1-2. Επόμενο και τελευταίο φιλικό για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον Άτλα Μενεμένης, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2-9-2017 και ώρα 18:30, στο γήπεδο του Πενταλόφου.

Η αρχική σύνθεση της Δόξας Πενταλόφου: Ψάριας, Σαρίκης, Σκέμπης Κ., Σκέμπης Ν., Σίμος, Σαραμουρλής, Παροτσίδης, Τσιφούτης Αθ., Πρωτόγερος, Τζιώλης, Γιόφκας.
Επίσης αγωνίστηκαν και οι: Πένου, Μάσκας, Πουμπουρίδης και Μενεξές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου