Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Ιωνικός Ιωνίας-Δόξα Πενταλόφου 1-3



Μεγάλη νίκη πέτυχε μέσα στο γήπεδο των Διαβατών η Δόξα Πενταλόφου καθώς κέρδισε τον τοπικό Ιωνικό με το θριαμβευτικό σκορ 1-3. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ιωνικός ήταν αυτός που είχε μια ελαφρά υπεροχή και αρκετή κατοχή της μπάλας χάνοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες με σουτ στο 30' του Βέλιου και στο 31' του Κωνσταντινίδη τα οποία απέκρουσε έξοχα ο Ψάριας. Η Δόξα από την άλλη προσπαθούσε να βγει με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ αλλά όλα χαλούσαν στην τελική πάσα που θα δημιουργούσε επικίνδυνες καταστάσεις στον τερματοφύλακα Μίχα. Σκορ ημιχρόνου 0-0.


Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε μια τελείως διαφορετική εικόνα στο παιχνίδι καθώς επιτεύχθηκαν και τα τέσσερα τέρματα από τις δύο ομάδες. Αρχικά στο 57' μετά από λάθος του τερματοφύλακα Μίχα, ο Γιόφκας από κοντά με πλασέ έκανε το 0-1 ενώ είχε προηγηθεί σουτ του Πρωτόγερου. Έπειτα ο Ιωνικός αντέδρασε και στο 65' ο Κωνσταντινίδης έπιασε πολύ δυνατό σουτ από τα δεξιά, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Ψάρια, έσκασε πάνω στην γραμμή και στην επιστροφή της ο επερχόμενος Κεχαγιάς με καρφωτή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Οι χαρές για τους γηπεδούχους δεν κράτησαν για πολύ, όταν 8 λεπτά μετά (73') ο Μάσκας ανατράπηκε από τον Μπαλόμπα, με τον διαιτητή του αγώνα κ.Μιχούλια να σφυρίζει την "εσχάτη των ποινών". Ο Μάσκας ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε κάνοντας το 1-2. Στο 88' ο Κωνσταντινίδης λίγο έλειψε να κάνει το 2-2 όταν το σουτ που επιχείρησε πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ψάρια. Τέλος το "κερασάκι στην τούρτα" έβαλε στο 92' ο Παροτσίδης, όταν ο Σίμος του έβγαλε άψογη κάθετη πάσα, εκείνος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Μίχα και με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-3, πετυχαίνοντας το πρώτο του επίσημο γκολ με την φανέλα της Δόξας. Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον Αξιό Ανατολικού, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Πενταλόφου. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν την Τρίτη 26/9/2017 από την ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:
ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 1-3
ΣΚΟΡΕΡ: Γιόφκας (57'), Κεχαγιάς (65'), Μάσκας (73' πεν.), Παροτσίδης (90+2')
ΔΟΚΑΡΙ: Κωνσταντινίδης (65')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Μιχούλιας (Κωνσταντίν - Καμένης)
Ιωνικός Ιωνίας: Μίχας, Καραμανλής, Γαϊτανίδης (58' Χατζηαντωνίου), Μπαλόμπας, Αβραάμ, Βέλιος, Ελληνίδης, Κουσιώρας, Κεχαγιάς, Αντωνιάδης (67' Τόρρα), Κωνσταντινίδης.
Δόξα Πενταλόφου: Ψάριας, Σαρίκης (77' Τσιτλαχίδης), Τζιώλης, Σκέμπης Κ. (67' Δαλκίδης), Μάσκας, Τσαμασλίδης, Πρωτόγερος, Σαραμουρλής, Γιόφκας (87' Τσιφούτης), Σκέμπης Ν. (90' Σίμος), Παροτσίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου