Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Ελπίδες Χαλάστρας-Δόξα Πενταλόφου 1-2



Την νίκη επιτέλους πανηγύρισε χθες (14/10) στην Χαλάστρα η Δόξα Πενταλόφου, καθώς μετά από δύο συνεχόμενες εντός έδρας ήττες, κέρδισε την νεανική ομάδα των Ελπίδων Χαλάστρας με τελικό σκορ 1-2. Στο πρώτο ημίχρονο η μοναδική ευκαιρία που δημιουργήθηκε στον αγώνα ανήκε στους φιλοξενούμενους, όταν στο 24ο λεπτό ο Σίμος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Κουγιουμτζίδη, ο μέσος της Δόξας προσπάθησε να τον κρεμάσει με λόμπα, η μπάλα όμως πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Σκορ ημιχρόνου 0-0.

 Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για την Δόξα καθώς μέσα σε διάστημα 5 λεπτών καθάρισε σχετικά την υπόθεση-νίκη. Μόλις στο 47' ο Γιόφκας έδωσε κάθετη πάσα στον Παροτσίδη κι αυτός με ωραίο πλασέ έκανε το 0-1. Στο 52ο λεπτό η Δόξα κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή του Παροτσίδη από τον τερματοφύλακα Κουγιουμτζίδη. Ο Σίμος ανέλαβε την εκτέλεση και από τα έντεκα βήματα ευστόχησε και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-2. Στο 66' οι Ελπίδες έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο παίξιμο του Μάνιου. Έξι λεπτά αργότερα η Δόξα έμεινε κι αυτή με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής επίσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Πουμπουρίδη, ο οποίος μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο χωρίς να πάρει την άδεια από τον διαιτητή κ.Γιώργο Κωνσταντινίδη, με αποτέλεσμα να τον αποβάλλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ακολούθως με κόκκινη. Στο 77' οι Ελπίδες έχασαν την ευκαιρία του αγώνα να μειώσουν το σκορ με πρωταγωνιστή τον Βογιατζή, οι οποίος είδε την προσπάθεια του να καταλήγει στο δοκάρι. Η μείωση του σκορ ήρθε για τις Ελπίδες στα χασομέρια του αγώνα, όταν στο 93' ο Καντζούρας με πλασέ νίκησε τον τερματοφύλακα Πέννου, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα 1-2. Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον Μακεδονικό Γέφυρας, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Πενταλόφου. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν την Τρίτη 17/10/2017 από την ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:
ΕΛΠΙΔΕΣ ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 1-2
ΣΚΟΡΕΡ: Παροτσίδης (47'), Σίμος (52' πεν.), Καντζούρας (90+3')
ΔΟΚΑΡΙ: Βογιατζής (77')
ΑΠΟΒΟΛΕΣ: Μάνιος (66'), Πουμπουρίδης (72')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Κωνσταντινίδης Γ. (Παπαναστασίου - Ζεκερίδης)
Ελπίδες Χαλάστρας: Κουγιουμτζίδης (81' Πρέτσι), Καραμητσιώρης (63' Μπέμπης), Ρετζέπης, Τσαπαρδάκης (86' Παπούλιας), Δίμτσης Γ., Μάνιος, Βογιατζής, Μάρκου, Καντζούρας, Δαλαμπάκης, Μπαϊμάκης (56' Ζλατάνος).
Δόξα Πενταλόφου: Πέννου, Σαρίκης, Τζιώλης (88' Βασιλειάδης), Σκέμπης Κ., Σκέμπης Ν., Σαραμουρλής, Τσιφούτης, Γιόφκας (66' Πρωτόγερος), Παροτσίδης (88' Κύρου), Πουμπουρίδης, Σίμος (66' Μενεξές).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου