Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Δόξα Ρετζικίου-Δόξα Πενταλόφου 0-2



Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε το 2017 η Δόξα Πενταλόφου, καθώς κέρδισε μέσα στα "νταμάρια" του γηπέδου των Πεύκων την συνονόματη της Δόξα Ρετζικίου με τελικό σκορ 0-2. Σε ακόμη ένα παιχνίδι με πρωταγωνιστή τον έμπειρο Μάσκα που πέτυχε και τα δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο, οι Πενταλοφίτες κατάφεραν να επικρατήσουν της Δόξας Ρετζικίου σχετικά δύσκολα από ότι δείχνει το σκορ. Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες έπαιξαν κακό ποδόσφαιρο, χωρίς να δημιουργήσουν κάτι επικίνδυνο στα αντίπαλα καρέ. Η μοναδική καλή φάση του ημιχρόνου ανήκε στην ομάδα του Βασίλη Τραϊανόπουλου, όταν στο 34' μετά από αναταραχή στην άμυνα της Δόξας Πενταλόφου, ο Μήττας έπιασε ξαφνικό δυνατό έξω από την μεγάλη περιοχή, με την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ψάρια. Σκορ ημιχρόνου 0-0.


Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο Δόξες παρουσιάστηκαν διαφορετικές στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργώντας εκατέρωθεν φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Στο 54' οι Πενταλοφίτες κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με δυνατό σουτ του Μάσκα μέσα από την μικρή περιοχή. Στο 58' ο Ανδρονικίδης από καλή θέση έπιασε αδύναμο σουτ με τον Ψάρια να αποκρούει και να βγάζει τη μπάλα κόρνερ. Στο 62' ο Μάσκας έβγαλε κάθετη μπαλιά στον Πουμπουρίδη, αυτός βρέθηκε τετ α τετ με τον Μαρκίδη, όμως το σουτ που πραγματοποίησε το απέκρουσε ενστικτωδώς ο τερματοφύλακας του Ρετζικίου. Στο 66' ο Ταλιαδούρος από πλάγια θέση και δεξιά, έπιασε δυνατό σουτ, η μπάλα όμως πέρασε παράλληλα από την εστία του Ψάρια και βγήκε άουτ. Στο 77' έπειτα από φάση διαρκείας στα καρέ του Ρετζικίου, ο Τσιφούτης από το ύψος της περιοχής έκανε ανάποδο γύρισμα, στην πορεία της μπάλας βρέθηκε ο Μάσκας και με καρφωτή κεφαλιά από το ίδιο σημείο που πέτυχε και το πρώτο γκολ, έκανε το 0-2 για την Δόξα Πενταλόφου. Στη συνέχεια του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι είχαν τον πλήρη έλεγχο, χάνοντας ακόμη μία μεγάλη ευκαιρία για κάνουν το 0-3, όταν στο 83' ο Νίκος Σκέμπης έβγαλε ωραία σέντρα από τα αριστερά στον Σίμο, αυτός μέσα από την μικρή περιοχή έπιασε ωραίο ανάποδο ψαλίδι με τον Μαρκίδη να καταφέρνει τελικά να αποκρούσει δύσκολα με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ. Τελικό αποτέλεσμα 0-2. Επίσης να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν και το τελευταίο για τον Βασίλη Τζιώλη με την φανέλα της Δόξας, ο οποίος τις επόμενες ημέρες θα αποχωρήσει από την ομάδα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων για την Γερμανία. Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Κυμίνων Μαλγάρων, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Πενταλόφου. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν την Τρίτη 9/1/2018 από την ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΡΕΤΖΙΚΙΟΥ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 0-2
ΣΚΟΡΕΡ: Μάσκας  (54', 77')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Μαδίτσης Κ. (Χουζάνας Π. - Δεμερτζής Γ.)
Δόξα Ρετζικίου: Μαρκίδης, Μπαλόγλου, Μήττας, Πίσας, Κλαδάκης, Δρίζης, Tashi, Μωϋσιάδης (89' Τανταλίδης), Ανδρονικίδης (85' Λένης), Ταμπούρης (85' Κύρκος), Ταλιαδούρος (75' Χαλατσόγλου).
Δόξα Πενταλόφου: Ψάριας, Σαρίκης, Τζιώλης (λ.τρ. 53' Χωλετσίδης), Σκέμπης Κ., Μάσκας (87' Γιόφκας), Τσιφούτης, Πρωτόγερος (41' Σίμος), Σαραμουρλής, Δαλκίδης, Σκέμπης Ν., Πουμπουρίδης (78' Τσιτλαχίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου