Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

Δόξα Πενταλόφου-Ελπίδες Χαλάστρας 0-0



Ισόπαλοι με το "λευκό" σκορ 0-0 αναδείχθηκαν Δόξα Πενταλόφου και Ελπίδες Χαλάστρας σήμερα το πρωί στο γήπεδο του Πενταλόφου. Ένα παιχνίδι το οποίο και οι δύο αντίπαλοι θα μπορούσαν να "κλέψουν" το τρίποντο στο φινάλε, όμως το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος κρατώντας και τις δύο ομάδες ανικανοποίητες και πιο πολύ τους γηπεδούχους. Πριν αρχίσουμε την περιγραφή του αγώνα να αναφέρουμε ότι το ματς ξεκίνησε στις 11:20 π.μ., με 20 λεπτά καθυστέρηση δηλαδή διότι δεν είχε καταφτάσει στο γήπεδο ο ορισθέντας γιατρός του αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο οι Ελπίδες απείλησαν πρώτες την εστία του Ψάρια στο 10ο λεπτό, όταν ο Μάρκου έπιασε δυνατό σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 13' οι Πενταλοφίτες απάντησαν με τον Σίμο να πιάνει δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής το οποίο πέρασε άουτ από την εστία του Πρέτσι. Στο 39' ο Γιόφκας πάσαρε στον Σαρίκη, ο αρχηγός της Δόξας έπιασε δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, με τη μπάλα να βγαίνει λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Πρέτσι. Τρία λεπτά αργότερα (42') ο Μάσκας έπιασε "χλιαρό" σουτ με αποτέλεσμα ο τερματοφύλακας των Ελπίδων να μπλοκάρει εύκολα τη μπάλα. Στο 44' ο Μάρκου έπιασε σουτ-"βολίδα" με την μπάλα να βγαίνει ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ψάρια. Σκορ ημιχρόνου 0-0.


Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 49' η Δόξα έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ μετά από τραγική ασυνεννοησία μεταξύ Βαφείδη και Πρέτσι, ο πρώτος προσπάθησε να διώξει τη μπάλα, αυτή κόντραρε πάνω στον Πρέτσι και στη συνέχεια έδειχνε να καταλήγει στα δίχτυα των Ελπίδων όμως δεν έγινε κάτι τέτοιο εφικτό καθώς πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 65' ο Βογιατζής έχασε κλασσική ευκαιρία για να πάρει κεφάλι στο σκορ η ομάδα του όμως το σουτ που επιχείρησε το απέκρουσε εντυπωσιακά ο Ψάριας. Στο 70' ο Πουμπουρίδης έβγαλε ωραία σέντρα από τα δεξιά, στη πορεία της μπάλας πετάχτηκε ο Νίκος Σκέμπης που σούταρε δυνατά αλλά άουτ. Δυο λεπτά μετά (72') ο Κώστας Σκέμπης έπιασε ωραία κεφαλιά μετά από κόρνερ, η μπάλα όμως πέρασε λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 76' ο αρχηγός και πάλι των Ελπίδων Μάρκου έπιασε άλλο ένα πολύ δυνατό σουτ, ο Ψάριας όμως κατάφερε να μπλοκάρει δύσκολα τη μπάλα. Στο 84' σουτ του Σαρίκη μέσα από την μικρή περιοχή των Ελπίδων κατέληξε άουτ. Φτάνουμε στις καθυστερήσεις του αγώνα όπου κυριολεκτικά "έσπασαν καρδιές". Στο 91' ο Πολυδεύκης Μαντζιούνης πάσαρε στον αμαρκάριστο από τα αριστερά Μπαϊμάκη με τον δεύτερο να μην καταφέρνει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Ψάρια που μπλόκαρε το σουτ του εντυπωσιακά. Στα καπάκια (92') ο Ψάριας κάνει ελεύθερο βολέ για τον Μάσκα, αυτός με κεφαλιά-πάσα έβγαλε τετ α τετ τον Νίκο Σκέμπη ο οποίος σούταρε ολομόναχος με τον Πρέτσι να κάνει την απόκρουση του αγώνα και να διώχνει τη μπάλα σε κόρνερ. Τελικό αποτέλεσμα 0-0. Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον Μακεδονικό Γέφυρας, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Γέφυρας. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν την Τρίτη 20/2/2018 από την ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΕΛΠΙΔΕΣ ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ 0-0
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Τζίκας Φ. (Μερκενίδης Αρ. - Παλάσκας Δ.)
Δόξα Πενταλόφου (Βασίλης Σμηλκος): Ψάριας, Γιόφκας, Μενεξές, Σκέμπης Κ., Σκέμπης Ν., Τσιφούτης, Πρωτόγερος (82' Σαραμουρλής), Σίμος, Μάσκας, Σαρίκης, Πουμπουρίδης.
Ελπίδες Χαλάστρας (Σταύρος Βαγγελόπουλος): Πρέτσι, Βαφείδης, Τσαπαρδάκης, Μαντζιούνης Δ., Παπατράγκας (88' Γερόπουλος), Δίμτσης Γ., Βογιατζής, Μάρκου, Ζλατάνος (60' Μπέμπης, 72' Καραμητσιώρης), Μαντζιούνης Π., Μπαϊμάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου