Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Αξιός Ανατολικού-Δόξα Πενταλόφου 2-1



Άλλη μια αναπάντεχη ήττα (3η μέσα στο 2018) γνώρισε χθες (3/2) το απόγευμα η Δόξα Πενταλόφου μέσα στο γήπεδο του Ανατολικού από τον τοπικό Αξιό με σκορ 2-1. Αξιοσημείωτο είναι ότι στο χθεσινό παιχνίδι και σε όλο το πρώτο ημίχρονο δεν καταγράφηκε ούτε μία τελική προσπάθεια από τους παίκτες της Δόξας. Στο παιχνίδι τώρα, οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τους Πενταλοφίτες καθώς μόλις στο 2'(!) άνοιξαν το σκορ, όταν ο Τανούρκας από την αριστερή πλευρά έβγαλε ωραία σέντρα, ο Σαχίνης έπιασε καρφωτή κεφαλιά και έκανε το 1-0. Στο 9' ο Γκόλτσης έπιασε δυνατό σουτ εκτός περιοχής, ο Ψάριας μπλόκαρε εύκολα τη μπάλα. Στο 22' λίγο έλειψε να γίνει και το 2-0, όταν ο Ανδρεάδης βρέθηκε τετ α τετ με τον Ψάρια αλλά ο τερματοφύλακας της Δόξας με διπλή προσπάθεια έδιωξε τον κίνδυνο από την εστία του. Το σκορ έμεινε στο 1-0 ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με μία ελαφρά υπεροχή του Αξιού Ανατολικού. Σκορ ημιχρόνου 1-0.


Στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα μπήκε με διαφορετικό πρόσωπο στο παιχνίδι, προσπαθώντας ισοφαρίσει το σκορ. Στο 51' ο Νίκος Σκέμπης επιχείρησε απευθείας εκτέλεση φάουλ, ο Γεωργόπουλος όμως απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 63' ο Παροτσίδης μέσα από την περιοχή έπιασε αδύναμο σουτ που πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία του Γεωργόπουλου. Τρία λεπτά αργότερα (66') ο Ανδρεάδης έχασε άλλη μια μεγάλη ευκαιρία για το Ανατολικό όμως ο Ψάριας είπε και πάλι "όχι" στο σουτ που επιχείρησε. Στο 82' ο Αξιός μένει με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Γκόλτση με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στα καπάκια (83') ο Άλντι Κοπάτσι έβγαλε ωραία κάθετη πάσα στον νεοεισελθόντα Καραμπάση, αυτός βρέθηκε τετ α τετ με τον Ψάρια και με ωραίο σουτ έγραψε το 2-0. Στις καθυστερήσεις του αγώνα και συγκεκριμένα στο 92' η Δόξα μείωσε το σκορ, όταν ο Σίμος πάσαρε στον Μάσκα κι ο δεύτερος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα 2-1. Στην ίδια φάση μετά την επίτευξη του τέρματος της Δόξας αποβλήθηκε επίσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Δελιτζάκης του Αξιού Ανατολικού. Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον Εθνικό Μετεώρων, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο των Μετεώρων. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν την Τρίτη 6/2/2018 από την ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:
ΑΞΙΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 2-1
ΣΚΟΡΕΡ: Σαχίνης (2'), Καραμπάσης (83'), Μάσκας (90+2')
ΑΠΟΒΟΛΕΣ: Γκόλτσης (82'), Δελιτζάκης (90+2')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Φουστάνας (Κώτσου - Μιχαηλίδης)
Αξιός Ανατολικού (Βασίλης Γκλαβέρης): Γεωργόπουλος, Δελιτζάκης, Τσιφλιτζής (74' Καραμπάσης), Δελής, Σαχίνης, Τανούρκας Π., Βέρρος Α., Γκόλτσης, Ανδρεάδης, Κοπάτσι Άλντι, Κιούπι.
Δόξα Πενταλόφου (Βασίλης Σμήλκος-Κοσμάς Αντωνιάδης): Ψάριας, Σαρίκης, Τσιτλαχίδης, Σκέμπης Κ., Σαραμουρλής, Τσιφούτης, Πρωτόγερος (46' Πουμπουρίδης), Μενεξές (46' Γιόφκας), Παροτσίδης (73' Σίμος), Σκέμπης Ν., Μάσκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου